Κ. Μητσοτάκης: Γιατί καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Γιατί καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη

«Καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη γιατί με την πολιτική του συμπεριφορά έχει υπερβεί κάθε πολιτικό και δημοκρατικό όριο» είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Υποχρέωσή μας είναι να ενεργοποιήσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά οπλα για να αναδείξουμε το θέμα. Υποχρεωσή μας όχι μόνο απέναντι στον Στέλιο (Κυμπουρόπουλο), αλλά στην ίδια τη δημοκρατία, η οποία πλήττεται από τέτοιες συμπεριφορές» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημείωσε, η Ν.Δ. θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του συγκεκριμένου υπουργού, αν και «οπουδήποτε στον κόσμο η διαδικασία αυτή θα ήταν περιττή, γιατί από την πρώτη στιγμή ένας τέτοιος πολιτικός θα είχε πάει σπίτι του».

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, «σήμερα θα φανεί αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους πολλούς ή τους Πολάκηδες».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε πως «όταν μια τέτοια πρωτοφανή συμπεριφορά την ενστερνίζεται ο πρωθυπουργός, η απειλή υπερβαίνει την κομματική αντιπαράθεση» και πως «το τελευταίο επεισόδιο με τον Π. Πολάκη δείχνει την αντιδημοκρατική διχαστική αντίληψη αυτών που ηγούνται του ΣΥΡΙΖΑ».

«Σε απλά διλήμματα είχατε εξειδίκευση. Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Με τις ελίτ ή με τον λαό. Με το παλιό ή με το νέο. Τώρα που τα διλήμματά σας κατέρρευσαν, μένει ένα δίλημμα με το οποίο οι πολίτες θα πάνε στην κάλπη: με την Ελλάδα των πολλών ή με τον ΣΥΡΙΖΑ των Πολάκηδων;» διερωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ