, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κ.Μητσοτάκης για κτηνοτρόφους: Πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων στο γάλα

“Ο κλάδος των κτηνοτρόφων αφανίζεται, χάνουμε ζωικό κεφάλαιο με πολύ μεγάλους ρυθμούς. Αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν έχουν κανένα απολύτως μέλλον” είπε ο κ Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση της Βιβής Ανδρίτσου από την εφημερίδα karfitsa για τους τρόπους στήριξης της  κτηνοτροφίας και τις παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος.
Ο κ Μητσοτάκης  αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στα Γρεβενά και στη συζήτηση με κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν του ζήτησαν όπως είπε μείωση φορολογίας αλλά να βοηθήσει στις τιμές του γάλακτος.
“Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι παράνομες ελληνοποιήσεις  γάλακτος κάποιοι βαφτίζουν προϊόντα ελληνικά φτιάχνουν φέτα με εισαγόμενο γάλα” είπε ο κ Μητσοτάκης. “Θα τους βρούμε, ξέρουμε ποίοι είναι” τόνισε ο κ Μητσοτάκης ο οποίος κατέστησε σαφές ότι”αν θέλουμε να φροντίσουμε τα προϊόντα μας πρέπει να επενδύσουμε στην ποιότητα.  “Απόλυτη έμφαση στην πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων είναι  χρέος τιμής που το αναλαμβάνουν απέναντι σε ανθρώπους που  κάνουν δύσκολη δουλειά και σε ανθρώπους που στηρίζουν την ελληνική ύπαιθρο” κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.