Μητσοτάκης: Θα διαγράψουμε παλιές ανείσπρακτες οφειλές - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Ροή

Μητσοτάκης: Θα διαγράψουμε παλιές ανείσπρακτες οφειλές

«Θα πρέπει με θάρρος να διαγράψουμε παλιές ανείσπρακτες οφειλές. Είναι χάσιμο χρόνου και δεν πρόκειται  να εισπραχθούν απ τη στιγμή που υπάρχει απόφαση του ΣτΕ για δυνατότητα διαγραφής μετά από 5 χρόνια» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Ευγενίδη από την εφημερίδα «Παρασκήνιο» για τις ανακοινώσεις που έκανε χτες για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις και για το τι θα γίνει με όσους χρωστούν πάνω από 3.000 ευρώ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε:

« Θα προτάξουμε όσους χρωστούν κάτω από 3.000 γιατί είναι οι περισσότεροι. Είναι 4 στους 5. Άνθρωποι που θέλουν να εξοφλήσουν την οφειλή τους αλλά δεν μπορούν. Μια τολμηρή ρύθμιση που θα θέτει ένα ελάχιστο όριο 20 ευρώ, θα δώσει την δυνατότητα να ρυθμίσει τις παλιές οφειλές, αλλά και να είναι εντάξει στις τρέχουσες οφειλές.

Πρόσθεσε ακόμα: «Η ρύθμιση των 120 δόσεων δεν θα αφορά μόνο σε όσους χρωστάνε λιγότερα από 3.000 ευρώ. Το ιδιωτικό χρέος είναι το μεγάλο πρόβλημα. Από 80 δισ. έχει ξεπεράσει τα 130 κι αυτό την τελευταία τριετία. Η αύξηση όμως του ιδιωτικού χρέους, οφείλεται στην πολιτική της σημερινής κυβέρνησης».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ