Κ. Μητσοτάκης: Ούτε που ανέφερε τον Α. Τσίπρα στην παρουσίαση της ευρωλίστας - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Ούτε που ανέφερε τον Α. Τσίπρα στην παρουσίαση της ευρωλίστας

Η ΝΔ έκλεισε πρώτη το ευρωψηφοδέλτιο της με επιλογές που  έκανε ο ίδιος ο Κυριάκος  Μητσοτάκης, ο οποίος  συνάντησε προσωπικά όλους τους υποψηφίους.

Ουσιαστικά πρόκειται για το μεγαλύτερο στοίχημα του από όταν εκλέχθηκε στην ηγεσία της ΝΔ, καθώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει το συσχετισμό δυνάμεων στο πολιτικό σκηνικό ενόψει και των εθνικών εκλογών, αν δεν γίνουν ταυτόχρονα.

Ο ίδιος επέλεξε να μην αναφερθεί καθόλου ονομαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, όπως εξηγούσαν από το επιτελείο του στο newpost.gr, να στείλει το μήνυμα ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει ξεπεραστεί και από τους πολίτες και από την εποχή μας.

«Δεν θα αφιερώσουμε σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα πολύ ενέργεια για να μιλήσουμε για τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματα της. Αυτό το οποίο περιμένει να ακούσει από μας είναι πως θα κάνουμε την ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Πως θα δημιουργήσουμε περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης. Πως θα προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις. Πως οι γειτονιές μας θα γίνουν πιο ασφαλείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ