Κ. Νοτοπούλου: "Βατερλώ κυβερνητικής ανεπάρκειας" η ακύρωση της ΔΕΘ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Κ. Νοτοπούλου: “Βατερλώ κυβερνητικής ανεπάρκειας” η ακύρωση της ΔΕΘ

Οι οποίες ελπίδες ανάκαμψης πνίγηκαν στο «Βατερλώ κυβερνητικής ανεπάρκειας», αναφέρει η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Νοτοπούλου σε γραπτή της δήλωση, μετά την ακύρωση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η κ. Νοτοπούλου χαρακτηρίζει του επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού “πειραματόζωα στο βωμό της κυβερνητικής ανευθυνότητας και των μικροπολιτικών σχεδιασμών”.

Αναλυτικότερα, η γραπτή δήλωση της κας Νοτοπούλου αναφέρει τα εξής:

«Η ακύρωση της φετινής 85ης ΔΕΘ, όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους του τουρισμού.

Μετά το δύσκολο καλοκαίρι, οι όποιες ελπίδες ανάκαμψης πνίγηκαν στο Βατερλό της κυβερνητικής ανεπάρκειας.

Ήταν γνωστό εξ αρχής ότι η φετινή διοργάνωση θα ήταν διαφορετική.

Ωστόσο, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, μια κυβέρνηση που ασκεί πολιτική και όχι μόνο επικοινωνιακή πολιτική, θα είχε φροντίσει να διασφαλίσει τους όρους μιας ασφαλούς διεξαγωγής, τώρα ή αργότερα, που θα έδινε το έναυσμα της σταδιακής ανάκαμψης της οικονομικής δραστηριότητας της πόλης.

Πως φτάσαμε όμως από το success story του Απριλίου και το πανηγυρικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης τον Ιούνιο, στην παταγώδη οικονομική και υγειονομική αποτυχία, το γνωρίζει μόνο το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη.

Το βιώνουν όμως καθημερινά και θα το βιώσουν, εκατοντάδες εργαζόμενοι και επιχειρηματίες του τουρισμού, που θα δουν τις επιχειρήσεις τους να μην μπορούν καν να ανοίξουν.

Πειραματόζωα στο βωμό της κυβερνητικής ανευθυνότητας και των μικροπολιτικών σχεδιασμών. Απελπισία.

Και η Θεσσαλονίκη, για μια ακόμα φορά φτωχός συγγενής, έρμαιο της πολιτικής της ΝΔ, χωρίς ΔΕΘ, χωρίς υποδομές, χωρίς όραμα, χωρίς προοπτική.».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ