Κ.Νοτοπούλου: Ο κ. Ζέρβας λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ, η οποία ταλαιπωρεί με το Μετρό τη Θεσσαλονίκη από το 1986 - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Κ.Νοτοπούλου: Ο κ. Ζέρβας λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ, η οποία ταλαιπωρεί με το Μετρό τη Θεσσαλονίκη από το 1986

Εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα καταφέρεται, με δήλωσή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό Συμβούλιο, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του δημάρχου στο έργο του Μετρό.

«Από την πρώτη στιγμή της θητείας του, ο κ. Ζέρβας φρόντισε να δείξει τα διαπιστευτήριά του. Απεκδυόμενος με ευκολία το κοστούμι του “ανεξάρτητου” και λειτουργώντας ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ, έσπευσε να μεθοδεύσει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την απαράδεκτη αλλαγή σχεδιασμού του Μετρό Θεσσαλονίκης στον σταθμό της Βενιζέλου», αναφέρει στη δήλωση της η κ. Νοτοπούλου και συνεχίζει: «Δεν είναι πρωτοφανές όμως αυτό. Η ΝΔ ταλαιπωρεί με το μετρό την πόλη μας και τους συμπολίτες μας από το 1986. Οι παλινωδίες συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα κατά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει ένα έργο σταματημένο, μια πόλη γεμάτη λαμαρίνες, τα αρχαιολογικά ευρήματα υπό αμφισβήτηση και τον ανάδοχο να διεκδικεί 1,15 δισ. ευρώ».

Σχετικά με τη σημερινή επίσκεψη του κ. Ζέρβα στο έργο του Μετρό η κ. Νοτοπούλου υπογραμμίζει: «Σήμερα γίναμε μάρτυρες άλλης μιας καλοστημένης παράστασης. Με τον Δήμαρχο πλέον να αναλαμβάνει εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό σανίδι του κυβερνητικού θιάσου, αυτή την φορά εκτελώντας το ρόλο της προώθησης της ιδιωτικοποίησης του μετρό. Αποκαλύπτοντας τον τελικό στόχο του σχεδίου του επιτελικού κράτους της ΝΔ: την ιδιωτικοποίηση όλων των δημόσιων υποδομών».

Εκφράζει την εκτίμηση ότι «η Θεσσαλονίκη δεν θα έχει μετρό πριν το 2025» και πως «όταν το αποκτήσει θα είναι ιδιωτικό και χρυσοπληρωμένο».

«Ο ελληνικός λαός θα συνεχίζει να πληρώνει αποζημιώσεις στους εργολάβους, η Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει στη μιζέρια του φτωχού συγγενή, λάφυρο στα χέρια ενός συντηρητικού – νεοφιλελεύθερου κατεστημένου και δυστυχώς θα είναι μια πόλη που θα έχει απολέσει την μοναδική πολιτιστική της κληρονομιά. Και αυτό θα είναι το “πετράδι” στο στέμμα σας κ. Ζέρβα», επισημαίνει.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ