Κ. Παπαγιάννης: Θα ξαναφέρουμε το δήμο Κασσάνδρας εκεί που του αξίζει - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Κ. Παπαγιάννης: Θα ξαναφέρουμε το δήμο Κασσάνδρας εκεί που του αξίζει

Επιστρέφει στη διεκδίκηση του δήμου Κασσάνδρας ο πρώην δήμαρχος Κώστας Παπαγιάννης, ο οποίος μίλησε για τις προθέσεις του στην εκπομπή του ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας “Αυτοδιοικητικά” με την Κατερίνα Σμυρλή.

Αναφερόμενος σε ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη, άφησε αιχμές για την παρούσα διοίκηση για λάθος χειρισμό στην καθαριότητα. «Είναι παροπλισμένος ο εξοπλισμός του δήμου και ο στόλος των οχημάτων, τη στιγμή που η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να δεσμεύσει επόμενες δημοτικές αρχές με σύμβαση εργολάβου διάρκειας 5 συν ένα έτη, κάτι που προσπαθούν να περάσουν και προς τους δημότες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιάννης. «Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε ένα μεικτό σύστημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων με άτομα που θα χειρίζονται το δικό μας εξοπλισμό, σε περιόδους που δεν θα επαρκεί το υπάρχον προσωπικό του δήμου», πρόσθεσε.

Για τους χειρισμούς της σημερινής διοίκησης στον τουριστικό τομέα ο κ. Παπαγιάννης δήλωσε απογοήτευση. «Καλούμαστε να φέρουμε την Κασσάνδρα ξανά στη θέση που της αξίζει. Να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμού και για να το πετύχουμε αυτό, να αξιοποιήσουμε δεκάδες στρέμματα αναξιοποίητης ακίνητης περιουσίας του δήμου», τόνισε.

Ο συνδυασμός του Κώστα Παπαγιάννη αποτελείται μεταξύ άλλων από συνεργάτες του, που ήταν μαζί και σε προηγούμενες θητείες του, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ