Κ. Παπαγιάννης: Να ξανακτίσουμε την ισχυρή Κασσάνδρα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Κ. Παπαγιάννης: Να ξανακτίσουμε την ισχυρή Κασσάνδρα

Ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης διετέλεσε για οκτώ χρόνια δήμαρχος Κασσάνδρας ενώ ασχολείται με την αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος επί 16 χρόνια στις εκλογές του Μαΐου διεκδικεί το δήμο Κασσάνδρας ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρή Κασσάνδρα Ξέρουμε Θέλουμε Μπορούμε».

Στις 19 Μαΐου 2019,θα διεκδικήσουμε  το Δήμο Κασσάνδρας για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, και θα συμπορευτούμε όχι μόνο με τους συνεργάτες μας, αλλά και με όλους όσους πιστέψουν στη δική μας τρέλα που είναι ο Δήμος Κασσάνδρας. Γι αυτή την τρέλα ζούμε, μ’ αυτή πορευόμαστε τόσα χρόνια.

Αν λοιπόν η εμπειρία μας, η οξυδέρκεια, ο τσαμπουκάς, το όραμα, η διεκδίκηση, η δικαιοσύνη, μπορούν να νικήσουν το ψέμα, και τη συκοφαντία, Τότε είμαστε μαζί τότε πάμε παρέα. Κατεβαίνουμε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, μακριά από κόμματα και αγκυλώσεις, δεν προωθούμε κανένα, δεν μας προωθεί κανένας.

Δεν θα εκβιάσουμε τη ψήφο, αλλά θα τη διεκδικήσουμε, μαζί με όλους όσους και όσες, αποφάσισαν να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές.

Αν λοιπόν επιμείνετε σε ακόμα μια αλλαγή σαν αυτή που ζήσατε τόσα χρόνια εμπρός λοιπόν, πριν ψηφίσετε ,αποφασίσετε τι θέλετε, γιατί μέχρι τώρα η αλλαγή ναι μεν υπήρχε, αλλά στο χειρότερο. Εμπρός λοιπόν να ξανακτίσουμε την ισχυρή Κασσάνδρα γιατί ξέρουμε, θέλουμε, μπορούμε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ