Κ. Παρχαρίδης: Παράσταση νίκης η εκδήλωση στο «Βελλίδειο»! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Παραπολιτικά

Κ. Παρχαρίδης: Παράσταση νίκης η εκδήλωση στο «Βελλίδειο»!

Από το κατάμεστο «Βελλίδειο», όπου πλήθος κόσμου δήλωσε το Σάββατο 18/5 την στήριξη του στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, δεν μπορούσε να λείπει ο Κώστας Παρχαρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Ο Κ. Παρχαρίδης δήλωσε ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα, αλλά και με τον φλογερό λόγο του κ. Ζέρβα που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει «πως ο υποψήφιος δήμαρχος δεν έχει μόνο ένα μεγαλειώδες όραμα για την Θεσσαλονίκη, αλλά και ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες προτάσεις για την υλοποίηση του».

Ο κ. Παρχαρίδης τόνισε ακόμα: «Από την ικανοποίηση των βασικών αναγκών της Θεσσαλονίκης, όπως η καθαριότητα και ένα δίκτυο αξιόπιστων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ως την πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη της πόλης, με την ανάπλαση της πλατείας Αριστοτέλους και πολλών άλλων έργων, βρίσκομαι στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα, μαζί με τον οποίο και με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, θα δημιουργήσουμε μια πόλη σύγχρονη και ευρωπαϊκή, διατηρώντας  και προβάλλοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη κληρονομία της αλλά και προστατεύοντας την μακεδονική της ταυτότητα από τις επιβλαβείς συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η νίκη του Ζέρβα την Κυριακή θα είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ