Κate goes social: Σπύρος Νικολαϊδης - Karfitsa.gr
Συνεντεύξεις

Κate goes social: Σπύρος Νικολαϊδης

Η στήλη της Κατερίνας Χαρκιολάκη «Κate goes social» με τους #PINfluencers της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

 

Όνομα: Σπύρος Νικολαΐδης

Επάγγελμα: Μοντέλο – Ηθοποιός

Σπουδές: Διοίκηση Επιχειρήσεων- Marketing

Ζώδιο: Ιχθείς με Σκορπιό

Θα τη βρείτε: spyros_nikolaidis

Ακόλουθοι: 53k

Μάθαμε ότι σκοπεύεις να φύγεις στο εξωτερικό. Ποιά τα άμεσά σου σχέδια; Ναι η αλήθεια είναι πως έχω προγραμματισμένο ταξίδι στο Hollywood της Αμερικής όπου θα γίνουν πολύ όμορφα πράγματα και σας τα κρατάω για έκπληξη!

Τι κάνει κατά την γνώμη σου κάποιον Influencer; Να έχει δική του ταυτότητα και να ξεχωρίζει στο χώρο του. Να έχει να δείξει πράγματα στο κοινό του και να αλληλεπιδρά μαζί τους.

Πώς ορίζεις την επιτυχία; Η επιτυχία είναι υποκειμενική για μένα. Κάθε χρόνο βάζω νέους στόχους. Άλλοτε τους πετυχαίνω άλλοτε όχι, άλλοτε πετυχαίνω περισσότερους ή μερικούς. Να πραγματοποιείς τους στόχους σου με νέα βήματα κάθε φορα, αυτό είναι επιτυχία!

Αν ταξίδευες στο χρόνο που θα πήγαινες; Όταν ήμουν μικρός και κοιμόμουν με τις ώρες χωρίς έννοιες και υποχρεώσεις: Αγαπώ τον ύπνο ξεκάθαρα. Επίσης έτρωγα όσο ήθελα και ό,τι ήθελα… χαχαχα!

Το μεγαλύτερο μάθημα που έχεις πάρει από τα social media; Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Ποιά ήταν η πρώτη σου δουλειά; 16 χρονών έκανα πασαρέλα στο πρώτο μου fashion show Στη Θεσσαλονίκη.

Πώς αντιδράς όταν σε χαιρετάνε στο δρόμο; Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και όταν κάποιος θα με χαιρετήσει πάντα θα χαιρετήσω πίσω με χαμόγελο και ευγένεια.

Αν μπορούσες να αλλάξεις ένα πράγμα στην πόλη, ποιό θα ήταν αυτό;

Θα έβρισκα λύσεις για parking.

Θα σ’ άρεσε η κοπέλα σου να εκτίθεται στα social; Επειδή κι εγώ είμαι όσο μπορώ διακριτικός με αυτά που ανεβάζω και αν θέλω να προκαλέσω θα το κάνω με ωραίο τρόπο και έξυπνο, όχι.

Επαγγελματικά σχέδια; Τον τελευταίο καιρό έχω στραφεί στο χώρο της υποκριτικής όπου προετοιμάζομαι για κάποια πράγματα και σε λίγο καιρό θα ανακοινωθούν πολύ όμορφες δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Είναι εύκολο τελικά, να είσαι influencer; Κάθε δουλειά έχει την δυσκολία της. Σίγουρα δεν σκάβεις, αλλά χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και κόπος αν θέλεις να είσαι πετυχημένος οτιδήποτε και αν κάνεις στη ζωή σου. Αρκεί να το αγαπάς και να έχεις πείσμα. Το δύσκολο είναι όταν έχεις να τα κάνεις όλα μαζί. Για μένα εκεί είναι η πρόκληση. Να τρέχω την επιχείρηση μου, να προσέχω τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, τις δουλειές μου στο modeling, τη δραματική σχολή και παράλληλα να τρέχω και το Instagram μου και ότι συνεπάγεται με αυτό.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ