Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις απειλές του Ρουβίκωνα - Karfitsa.gr
Πολιτική Ροή

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις απειλές του Ρουβίκωνα

Με ανάρτησή του στο Facebook, λίγο μετά τις απειλές Ρουβίκωνα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ρίχνει λάδι στη φωτιά αναφέροντας χαρακτηριστικά «Κ. Μητσοτάκη Δεν ξεχνάμε τη βία της Ν.Δ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ». Μάλιστα στην ίδια ανάρτηση προειδοποιεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι ο προοδευτικός κόσμος θα «τελειώσει» τη ΝΔ!

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ρήγας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Κ. Μητσοτάκη, δεν ξεχνάμε τη βία της ΝΔ. Κένταυροι – Τεμπονέρας. Θα διώξετε τα τσεκούρια και τους δημάρχους υμνητές της βίας από τη ΝΔ; Η Αριστερά είναι και ήταν ενάντια στη βία. Είχε θύματα. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα. Ο προοδευτικός κόσμος θα σας τελειώσει με τη νομιμότητα και την εμβάθυνση της δημοκρατίας».

Η ανάρτηση του Πάνου Ρήγα έρχεται σε μια στιγμή που η κατάσταση η οποία επικρατεί λόγω των διαδοχικών επιθέσεων του Ρουβίκωνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως τεταμένη, με την κυβέρνηση να δείχνει απάθεια αν όχι ανοχή στη συγκεκριμένη ομάδα αναρχικών, για την οποία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν ότι επιδίδεται σε… ακτιβισμό.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό μόλις μία ήμερα μετά στον σάλο που είχε προκληθεί από την κατδρομική επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Επίθεση κατά την οποία για μια ακόμη φορά κανένας από τους δράστες δεν συνελήφθη.

Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης;

Loading ... Loading ...


 

 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ