Λένα Ζευγαρά: Κάνω τα όνειρά μου... στόχους! - Karfitsa.gr
Πρόσωπα

Λένα Ζευγαρά: Κάνω τα όνειρά μου… στόχους!

Η Λένα Ζευγαρά ήρθε για να δώσει νέο νόημα στον όρο «λαϊκή ερμηνεύτρια» και «σύγχρονο λαϊκό τραγούδι».  Από τις πιο ταλαντούχες της νέας γενιάς καλλιτεχνών ξεσηκώνει σε κάθε της εμφάνιση και επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο την θετική της αύρα.  Η τραγουδίστρια – φαινόμενο ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι.  Έχει ήδη το δικό της πιστό κοινό και τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες.

Συνέντευξη στον ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Πώς έγινε η μετάβαση από τις Οικονομικές Επιστήμες στο τραγούδι;

Την Οικονομική επιστήμη τη σπούδασα και την αγάπησα πολύ μα ποτέ δεν πρόλαβα να την ασκήσω ως επάγγελμα με κέρδισε η άλλη αγάπη μου, το τραγούδι.

Μίλησέ μας για τα «Όνειρά» σου…

Το κομμάτι «΄Ονειρα» που τόσο αγαπήσατε είναι σε μουσική του συνθέτη και παραγωγού μου Μιχάλη Τουρατζίδη και σε στίχους της Τζένης Τσίκο και του Βασίλη Καρρά…

Και τα άλλα όνειρα; Αυτά για τη ζωή και το μέλλον;

Τα όνειρά μου προσπαθώ να τα φέρνω πιο κοντά στην πραγματικότητα αποκαλώντας τα στόχους …  Ένας απ’ αυτούς είναι να τραγουδήσω κι άλλα κομμάτια που να τα αγαπήσει το κοινό όπως αγάπησε τα υπόλοιπα κομμάτια μας.

Από τα «Όνειρα» στο «Αμάρτησε» που το τραγουδάει και το χορεύει όλη η Ελλάδα.  Πώς ήταν αυτή η πορεία;

Αφού λάτρεψε ο κόσμος το «΄Ονειρα» πιστέψαμε ότι θα τρελαθεί και με το «Αμάρτησε».  Έτσι ο δημιουργός του κομματιού ο Μιχάλης Τουρατζίδης κι εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε την επανεκτέλεση αυτού του κομματιού που ήδη είχε τραγουδηθεί από άλλον καλλιτέχνη.

Κι από Θεσσαλονίκη Αθήνα.  Πού σε συναντάμε αυτή τη σεζόν;

Αυτό το διάστημα εμφανίζομαι στο Τokyo Τheater στην Ιερά Οδό.  Ταυτόχρονα πραγματοποιώ εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πιστεύεις πως η Αθήνα επιβάλλει πιο εύκολα καλλιτέχνες απ’ ότι η Θεσσαλονίκη;

Όχι ! Δε σε επιβάλλει στο κοινό η πόλη μα αυτό που έχεις να πεις στον κόσμο, αυτό που έχεις να τους μεταδώσεις.  Όπου κι αν είσαι μπορείς να κάνεις το λεγόμενο σουξέ και να περάσεις στην ψυχή τους.

Ποιες από τις μέχρι τώρα συνεργασίες σου επηρέασαν θετικά την πορεία σου;

Πιστεύω πως από κάθε συνεργασία έχω κάτι να αποκομίσω… Κάθε καλλιτέχνης και ευρύτερα κάθε άνθρωπος έχει να σου δώσει κάτι, μια πινελιά στον πίνακα του χαρακτήρα σου και της προσωπικότητάς σου.

Σ’έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο, είναι εύκολο να δημιουργεί κανείς φιλίες και σχέσεις; Βέβαια… αρκεί να καταλάβει πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρά μόνο να βάλει ο καθένας μας ένα λιθαράκι στο ελληνικό πεντάγραμμο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ