«Λίγο προσοχή από την ΝΔ με τον Μπουτάρη» - Karfitsa.gr
Blogs

«Λίγο προσοχή από την ΝΔ με τον Μπουτάρη»

*Του Δημήτρη Βασιλειάδη 

Επειδή πέντε έξι ανόητοι αποφάσισαν δια της βίας που άσκησαν, να ξανακάνουν Δήμαρχο τον Μπουτάρη, δεν χρειάζεται να τους ακολουθήσουμε όλοι σε αυτή την λογική. Η καταδίκη της βίας, όποιας μορφής και προέλευσης, είναι υπεραρκετή. Όλα τα άλλα είναι περιττά και πολλές φορές και υποκριτικά. Το να αναδείξουμε τον Μπουτάρη ως σύμβολο κατά της βίας, όταν πολλοί ΝΔκράτες έχουν «εισπράξει» περισσότερες από αυτόν και έχουν υποστεί πολύ περισσότερο bulling από ότι ο Μπουτάρης, είναι άδικο απέναντι σε αυτούς που πραγματικά μάτωσαν.

Ο Μπουτάρης κατάφερε να αποτρέψει την κριτική που του γίνεται ως Δήμαρχος και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, να στρέψει την προσοχή του στη βία που του ασκήθηκε. Ω τι βολικό για αυτόν. Αν δεν γινόταν θα έπρεπε να το εφεύρει! Είναι ένας κακός δήμαρχος. Η πόλη είναι μόνιμα βρώμικη, δεν έχει κάνει ούτε ένα πεζοδρόμιο, κοντεύει να ξεμείνει από αστικές συγκοινωνίες, έχει προκαλέσει με την στάση του προβλήματα στο έργο του μετρό, μείναμε από νερό και ρεύμα για πολλές μέρες και υπήρξε χαλαρή έως αόρατη παρέμβαση από αυτόν και θυμίζω ότι επί των μερών του «πάγωσε» το αλάτι! Για αυτά έπρεπε να κριθεί και όχι για τις όποιες δηλώσεις του για τις οποίες του επιτέθηκαν οι ανεγκέφαλοι.

Πριν λοιπόν αρχίσουν τα Je suis Boutaris, να θυμίσω ότι το 2010 στις δημοτικές εκλογές δεν έχασε ο Γκιουλέκας ή μόνο ο Γκιουλέκας από τον Μπουτάρη, έχασε και η ΝΔ. Το 2014 δεν έχασε ο Καλαφάτης ή μόνο ο Καλαφάτης από τον Μπουτάρη, έχασε και η ΝΔ. Αν μπούμε στη λογική ότι αφού δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε, ας τον κάνουμε δικό μας, ας το πει η ΝΔ στους Θεσσαλονικείς να το ξέρουν και ας αποφασίσουν αυτοί  τι θα κάνουν.

Ο Κυρ Γιάννης είναι ένας ευχάριστος φίλος για παρέα, ένας bon viveur, ευκατάστατος, με πολλές επιτυχίες στον επαγγελματικό χώρο που  αν βγεις μαζί του ένα βράδυ θα περάσεις όμορφα και σίγουρα θα θέλεις να το ξανακάνεις. Μέχρι εκεί. Για δήμαρχος δεν κάνει! Μη σας ξεγελάει η λάμψη του. Η πόλη επί Παπαγεωργόπουλου ήταν πιο καθαρή, έγινε πράσινη από τις 10.000 δενδροφυτεύσεις, απέκτησε καινούργιο Δημαρχείο και νέα παραλία που ευχαριστιούνται όλοι. Και όταν κέρδιζε τις εκλογές ο Παπαγεωργόπουλος, τις κέρδιζε και η ΝΔ! Αυτά μόνο για να γίνονται και κάποιες συγκρίσεις.

*Ο κ. Βασιλειάδης είναι πολιτικός αναλυτής της INTERVIEW

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ