Λαδάδικα: Ένας τουριστικός προορισμός που συνεχώς υποβαθμίζεται! - Karfitsa.gr
Άρθρα

Λαδάδικα: Ένας τουριστικός προορισμός που συνεχώς υποβαθμίζεται!

Μια ακόμα αστοχία καταλογίζω στην επί 8 χρόνια διοίκηση του Δήμου από τον Γιάννη Μπουτάρη και αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στα Λαδάδικα. Ενώ τα Λαδάδικα τα τελευταία χρόνια αποτελούν τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της πόλης μας, η διοίκηση του Δήμου, έχει γυρίσει την πλάτη της στα τελευταία, αφήνοντας και αυτά στην καλή θέληση και την αγωνία του ιδιωτικού τομέα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Του ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ στα Λαδάδικα συγκεντρώνονται χιλιάδες κόσμου, η καθαριότητα δεν είναι η αρμόζουσα για ένα τέτοιο πόλο έλξης. Οι κάδοι, εκτός του ότι θα έπρεπε ήδη να είχαν υπογειοποιηθεί, προσδίδοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην περιοχή την αρμόζουσα όψη και  αποφεύγοντας παράλληλα την έντονη δυσοσμία που παρατηρείται εξαιτίας της σημερινής κατάστασης, παραμένουν σε κοινή θέα γεμάτοι απορρίμματα! Επίσης κατά την διάρκεια εορτών, όπου η κίνηση είναι αυξημένη, η κατάσταση που συναντά την επόμενη μέρα ο περαστικός, είναι ντροπιαστική και σε καμία περίπτωση δεν περιποιεί τιμή για τους υπευθύνους.

Δεν έχει συνταχθεί δε κανονιστική πράξη για την σωστή και δίκαιη λειτουργία τους, η οποία να χειρίζεται, ως οφείλει, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής, τα ζητήματα του ελεύθερου χώρου αλλά και των αναγκών των επιχειρηματιών, προκειμένου να βελτιώσουν την  εικόνα του σημαντικού αυτού τουριστικού προορισμού της πόλης. Επίσης άλυτα παραμένουν τα γνωστά προβλήματα που προκύπτουν από την επικίνδυνες ομπρέλες που πεισματικά ο Δήμος δεν δέχεται να πακτωθούν σημειακά, παρά την κείμενη νομοθεσία που το επιτρέπει και η αδιαφορία του Δήμου να λύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στον ιστορικό αυτό τόπο, είναι χαρακτηριστική και συνάμα εγκληματική.

Η συνεχής λοιπόν αδιαφορία του Δήμου, υποβαθμίζει καθημερινά την περιοχή αυτή που αποτελεί σημαντική διαφήμιση στην πόλη. Όλα τα παραπάνω πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα για οποιονδήποτε εκλεγεί στις επικείμενες εκλογές και να αντιληφθεί το πόσο σημαντικό κεφάλαιο αποτελούν για την Θεσσαλονίκη μας.

* Ο Σωκράτης Δημητριάδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» του Ν. Ταχιάου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Θεσσαλονίκης;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ