ΛΑΕ Θεσσαλονίκης: Aπό την κατάργηση των MAT στους πράκτορες της CIA και του FBI - Karfitsa.gr
Πολιτική

ΛΑΕ Θεσσαλονίκης: Aπό την κατάργηση των MAT στους πράκτορες της CIA και του FBI

Να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί το απόγευμα του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης καλεί τον κόσμο η Λαίκή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εδώ και λίγες μέρες, οι Θεσσαλονικείς ζούμε υπό μια ιδιότυπη «κατάληψη», από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες «μεταναστεύουν» από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας στην πόλη μας. Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά. Από τις διαδηλώσεις του αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος, τις εκάστοτε ΔΕΘ, τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις, ανάλογα με την ένταση του πολιτικού γεγονότος, η πόλη μας αστυνομοκρατείται.

Το τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε εξαγγείλει την κατάργηση των ΜΑΤ, φέτος, όπου οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ, έχει αυξήσει τις αστυνομικές δυνάμεις που ανεβαίνουν στη ΔΕΘ απ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα κατά 25% σε σχέση με πέρσι, και το χειρότερο, η πόλη έχει κατακλυστεί από πράκτορες της CIA και του FBI, ενώ αναμένεται να καταπλεύσει στο Θερμαϊκό και η ναυαρχίδα του έκτου στόλου.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, εκπρόσωποι του FBI συμμετείχαν στο σχεδιασμό για τα μέτρα ασφαλείας, και τους παραχωρήθηκε το δικαίωμα εποπτείας σε κέντρα επιχειρήσεων και στις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όχι μόνον λοιπόν αυξάνει τις αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη ο κ. Τσίπρας, αλλά, εντελώς απροκάλυπτα, έχει εκχωρήσει την αστυνόμευση των Ελλήνων πολιτών σε ξένες αστυνομικές δυνάμεις, ένα ακόμη βήμα στον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο της κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας, και του περιορισμού των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν είναι όμως μόνον η ασφάλεια των αμερικανών που θα έρθουν στην πόλη, την οποία θέλει να διαφυλάξει ο κ. Τσίπρας. Κυρίως είναι ότι, μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης δυσαρέσκειας, απογοήτευσης και αγανάκτησης που κυριαρχεί στην κοινωνία, θέλει να μπορεί να κινείται «ελεύθερα», χωρίς να βρίσκεται, σε κάθε του βήμα, αντιμέτωπος με τη λαϊκή αντίδραση. Με την κοινωνία υπό περιορισμό!!!

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την αστυνομοκρατία, την παρουσία των αμερικανών πρακτόρων στην πόλη μας, και καλεί όλους τους συμπολίτες μας, να συμμετάσχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ.

Προσυγκέντρωση Λαϊκής Ενότητας Σάββατο 8/9 ώρα 5.30΄μ.μ. Εγνατίας με Αγ. Σοφίας».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ