, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λαμπερή εκδήλωση για τη λειτουργία Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο ΑΧΕΠΑ

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε Christmas Lunch του MDA Ελλάς, Σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις, στο εστιατόριο Duck Private Cheffing, στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου γεύματος, η Δρ. Νομικής & Διαμεσολαβήτρια κα. Ζωή Γιαννοπούλου – Στεφάνου & η Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια κα. Χριστίνα Ιωαννίδου μίλησαν για την «Οικογένεια – Συμβίωση & Επίλυση Διαφορών». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο ότι «η οικογένεια εκφράζει μία ευρύτερη ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα, αγάπη και ευτυχία και με την κατάλληλη ψυχολογική και νομική κατεύθυνση συμπεριφοράς, μπορούν τα δικαιώματα των μελών της οικογένειας να διασφαλιστούν».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Porsche Hellas και της Μοτοδυναμικής ΑΕΕ, των πολυκαταστημάτων attica, της MOLTON BROWN, της Πλαστικού Χειρουργού κυρίας Γιολάντας Πεπέ, της κάβα Depot Des Vins, της Vassaltis Vineyards, της 3E και του χορηγού επικοινωνίας GLOW.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά όπου προσφέρθηκε από την KAPOPOULOS FINEARTS μία επιζωγραφισμένη κατασκευή του Βασίλη Σπεράντζα, ένα ολόμαλλο χαλί από την Fessa – Martha Grammenidou, δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής Οικονομικής Θέσης από Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε διαδρομή εσωτερικού ή εξωτερικού από την AEGEAN, μία γούνινη τσάντα από την EFD PAPADOPOULOS FURS, μία Διεθνή Εκπαίδευση Διαπραγματεύσεων στο Dubai από την EUROPEAN INSTITUTE FOR CONFLICT RESOLUTION, μία εσάρπα από το GEELIST ένα μενταγιόν από τον ΒΟΥΡΑΚΗ, ένα κολιέ από το ANATOL και ένα κολιέ το γούρι 2018 από τη Vassilia.
Τη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρία επικοινωνίας Mar.Com Τζελέπογλου www.marcom.gr.
Λίγα λόγια για το Σωματείο MDA Ελλάς
«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»
Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο MDA Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 15 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.  Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.