Λαφαζάνης και ΛΑΕ έκαναν... «ντου» στο Χίλτον (ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Πολιτική

Λαφαζάνης και ΛΑΕ έκαναν… «ντου» στο Χίλτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με αρκετά μέλη της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Νάντια Βαλαβάνη προσπάθησαν να μπουν στο ξενοδοχείο όπου αναμένεται στις 15:00 να συναντηθεί η ελληνική κυβέρνηση με τα κλιμάκια των θεσμών για τις διαπραγματεύσεις.

Τα μέλη της ΛΑΕ απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο χώρο, με τον κ. Λαφαζάνη να απαιτεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση λέγοντας πως «από εδώ κυβερνάται η χώρα, όχι από το Μαξίμου. Από το Χίλτον κυβερνούν τη χώρα. Είναι μία χούντα, μία δικτατορία. Το Χίλτον πρέπει να αποδοθεί στον ελληνικό λαό και όχι στην Τρόικα. Εδώ η Τρόικα επιβάλλει στην προδοτική κυβέρνηση το 4ο Μνημόνιο. Θα είναι η καταστροφή της χώρας».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΛΑΕ είχε κάνει δηλώσεις και για την Πρωτομαγιά: «Τιμάμε την Πρωτομαγιά του 2017 με αγώνες. Δυστυχώς η Πρωτομαγιά του 2017 βρίσκει τη χώρα μας κάτω από μια σκληρή μνημονιακή κατοχή. Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάται από το Χίλτον. Η κυβέρνηση την οδηγεί στο 4ο και πιο καταστροφικό μνημόνιο. Το μήνυμα είναι να ενωθούμε και να εξεγερθούμε για την κοινωνική απελευθέρωση».

Πηγή: newsit.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ