ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Ήθελα να καταστήσω σαφές στους πολίτες ποιος είναι ο ενορχηστρωτής, οργανωτής και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Το ζητούμενο για εμένα χθες ήταν με επιγραμματικό τρόπο να αποδείξω ότι όλες αυτές οι ανοησίες, οι φαιδρότητες και οι αθλιότητες που ειπώθηκαν για μένα είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας και δεύτερον να τοποθετηθώ πολιτικά στο τι είχα κάνει εγώ και το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια που ήμουν υπουργός Υγείας και να καταστήσω σαφές στους πολίτες ποιος είναι ο ενορχηστρωτής, οργανωτής και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που δεν έπρεπε να κάνει. Το όπλο με το οποίο επικράτησε το 2015 και συνέχισε να επικρατεί το χρησιμοποίησε εναντίον της τιμής και της υπόληψης των αντιπάλων για να κρατήσει κάποια ψηφαλάκια, διχάζοντας. Με δηλητήριο έγινε πρωθυπουργός, με δηλητήριο προσπαθεί να παραμείνει» συμπλήρωσε.

«Θεωρώ νίκη της αντιπολίτευσης χθες, αλλά και μεγάλη ήττα ενός ανθρώπου που θεωρούσε τα ζητήματα ηθικής τάξης ως πλεονέκτημα του» είπε ο πρώην υπουργός για τη συνεδρίαση της Βουλής επί της υπόθεσης Novartis.

«Αυτό το πράγμα είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ενός ανθρώπου που αξιοποίησε τη δημαγωγία για να έρθει στην εξουσία, με σκάνδαλα προσπάθησε να ανέβει και ανέβηκε ρίχνοντας την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με σκάνδαλα σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτό θα το πληρώσει» κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμπληρώνοντας «άλλο η σύγκρουση και άλλο η ατιμία. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ατιμία».

Σχολιάστε