Λ. Κυρίζογλου: Nα λύσουμε το «γόρδιο δεσμό» των προβλημάτων που μας ταλανίζουν - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Λ. Κυρίζογλου: Nα λύσουμε το «γόρδιο δεσμό» των προβλημάτων που μας ταλανίζουν

Την τελευταία κατά σειρά Περιφερειακή Ένωση Δήμων όπου διεξήχθησαν σήμερα εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Στην Τρίπολη το κλίμα ήταν κάτι περισσότερο από εγκάρδιο για τον υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές του κορυφαίου οργάνου της Αυτοδιοίκησης Α΄βαθμού, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 28 Νοεμβρίου. Ο Λάζαρος Κυρίζογλου βρήκε τη στήριξη πολλών Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή συνέχεια στο έργο του και καλή επιτυχία στην προσπάθειά του. Με τους περισσότερους άλλωστε το έμπειρο στέλεχος γνωρίζεται από παλιά, αφού είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί αρμονικά μαζί τους για τα «καυτά» θέματα των Δήμων.

Στο χαιρετισμό του έκανε αναφορά στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Δήμοι δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στους ορεινούς Δήμους της χώρας (κυρίως αγροτικούς – κτηνοτροφικούς) τόσο εξαιτίας της έλλειψης υποδομών, όσο και λόγω σημαντικών προβλημάτων που παραμένουν άλυτα (απορρίμματα, γραφειοκρατία κλπ). Ο Λάζαρος Κυρίζογλου έκανε όμως και ειδική αναφορά στο μεταναστευτικό που εξελίσσεται σε νούμερο 1 πρόβλημα για την Αυτοδιοίκηση, η οποία και θα κληθεί να σηκώσει στις πλάτες της το μεγαλύτερο βάρος. Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δεν πήγε με «άδεια χέρια» στη Γ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Ανταπέδωσε τις ευχές που δέχθηκε, με συγχαρητήρια προς όλους τους εκλεγέντες Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και με συμβολικά δώρα, προχωρώντας σε μια προτροπή: Nα υπάρχει ενότητα και σύμπνοια για να λυθεί ο «γόρδιος δεσμός» των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ