Μάρκος Μπόλαρης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι μόνο η αρχή - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική Ροή

Μάρκος Μπόλαρης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι μόνο η αρχή

“Η έξοδος από τα μνημόνια, η επιστροφή στην Ιθάκη είναι μόνον η αρχή”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης στην karfitsa, ερωτηθείς για το αν με την έξοδο από τα μνημόνια η Ελλάδα έχει υπερβεί την κρίση. «Αποτελεί κρίσιμη και σημαντική στιγμή, ιστορική. Αντιμετωπίσαμε τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες. Αδυσώπητη η μάχη οκτώ χρόνων. Ματωσαμε μα νικήσαμε.Κι η νίκη αυτή, νίκη του ελληνικού λαού, όλων των Ελλήνων, που κερδήθηκε μ’ αγώνες και θυσίες.Αρκεί ; Όχι ! Πρώτα απ’ όλα πρέπει ν’ αποκλείσουμε τον κίνδυνο του πισωγυρισματος. Ν’ αποκλείσουμε  πισωγύρισμα σε λογικές και νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην βαβυλώνια αιχμαλωσία της κρίσης και στον πολιτικό και στον οικονομικό χώρο”, υπογράμμισε ο κ.Μπόλαρης.

«Τώρα είναι ώρα όχι απλά η Ελλάδα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πολιτικές ουσιαστικής εξόδου από την κριση. Η πρόκληση παρούσα κι άμεση αφορά τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση ενός νέου παραγωγικού προτύπου στην πατρίδα. Έχουμε και τις ανθρώπινες δυνάμεις και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να το πετύχουμε. Αξιοποιώντας το ισχυρότερο πλεονέκτημά μας που είναι η νεα γενιά των Ελλήνων η πιο ταλαντούχα και προικισμένη γενιά με πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, γλώσσες, εμπειρία του διεθνούς χώρου.

Έχοντας πλέον σαφές πρόταγμα ότι η πορεία της Ελλάδας θα γίνει , πρέπει να χαραχτεί με προοδευτικό πρόσημο, με ανάπτυξη με δικαιοσύνη, με Δημοκρατία με εξουσία στην πολιτική, στους αιρετούς από τον λαό, contra στην διαπλοκή και τους επιτετραμμένους της.Ισχυρή βούληση χρειαζόμαστε τώρα, λαός και κυβέρνηση, με σχέδιο κι αισιοδοξία .Θα τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Μπόλαρης.

Β.Α

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ