Μήνυμα ενότητας από τον Διαμαντή Λιάμα μετά την επανεκλογή του ως δημάρχου Βόλβης - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Μήνυμα ενότητας από τον Διαμαντή Λιάμα μετά την επανεκλογή του ως δημάρχου Βόλβης

«Αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας και για μένα προσωπικά, η επανεκλογή μας για μια ακόμα θητεία ως δημοτική αρχή του δήμου Βόλβης», τονίζει σε δήλωσή το Διαμαντής Λιάμας, επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», μετά την επανεκλογή του από τον Α’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Δεσμεύομαι ότι θα ανταποδώσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη σας και θα αγωνιστώ όπως πάντα, για να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή, σε σας και στις οικογένειες σας. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει με σηκωμένα τα μανίκια, αφοσιωμένους στην κοινή προσπάθεια», σημειώνει μεταξύ άλλων, ο κ. Λιάμας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λιάμα:

«Η εντολή που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας είναι ξεκάθαρη:

Προχωρήστε μπροστά και είμαστε μαζί σας.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και τους απαντώ ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας και για μένα προσωπικά, η επανεκλογή μας για μια ακόμα θητεία ως δημοτική αρχή του δήμου Βόλβης. Οι δημότες με την ψήφο τους, επιδοκίμασαν την δημιουργική μας προσπάθεια και το έργο που έγινε και έδωσαν την έγκριση τους στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μας.

Απάντησαν κατάλληλα σε μια από τις πιο ανορθόδοξες προεκλογικές περιόδους που έζησε ο τόπος μας, καθώς γίναμε αποδέκτες μια οργανωμένης εκστρατείας από ψέματα, συκοφαντίες, ακόμα και χειροδικίες.

Από σήμερα όμως αρχίζουμε και πάλι την προσπάθεια να επουλώσουμε τις πληγές και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον. Απευθύνομαι σε όλους ανεξαιρέτως, ότι κι αν ψήφισαν και ζητώ την στήριξη της προσπάθειάς μας, για την πρόοδο και ανάπτυξη του δήμου μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι ο δήμαρχος όλων και ο συνδυασμός μας η δημοτική αρχή κάθε δημότη. Κανείς δεν περισσεύει γιατί το μέλλον είναι ευοίωνο και οι προοπτικές που έχουν ανοίξει μας στέλνουν ψηλά.

Δεσμεύομαι ότι θα ανταποδώσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη σας και θα αγωνιστώ όπως πάντα, για να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή, σε σας και στις οικογένειες σας. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει με σηκωμένα τα μανίκια, αφοσιωμένους στην κοινή προσπάθεια.

Κλείνοντας, οφείλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του «Βόλβη Μπροστά» και τους συνεργάτες μου για τον νικηφόρο αγώνα που έδωσαν παρά τις αντιξοότητες, την οικογένεια μου και τους φίλους μου, για την πολύτιμη στήριξή τους».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ