Μία μαγική βραδιά για το Make-A-Wish στη Θεσσαλονίκη - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Μία μαγική βραδιά για το Make-A-Wish στη Θεσσαλονίκη

Ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του SKY BAR διοργάνωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τη διεύθυνση του The Met Hotel και την υποστήριξη σε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου.

Πάνω από 350 παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν μαζί μας τη Μεταμορφωτική Δύναμη μιας ευχής όταν ο Παναγιώτης, 10 ετών, που είχε ευχηθεί σχεδόν ένα χρόνο πριν, να γίνει ο Shredder, αναβίωσε ένα κομμάτι της μοναδικής εμπειρίας που έζησε. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η μητέρα του ανέβηκε στη σκηνή και με απλό και άμεσο τρόπο, μίλησε μέσα από την καρδιά της, μεταφέροντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που είχε η πραγματοποίηση της ευχής του Παναγιώτη και το πόσο θετικά επέδρασε στη ζωή του παιδιού αλλά και όλης  της οικογένειας.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού διασκέδασαν απολαμβάνοντας τον Dj Alexandro Christopoulo, o οποίος συμμετείχε  αφιλοκερδώς στην διοργάνωση και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας.

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της Ευχής του Ανδρέα, 12 ετών, που ευχήθηκε να παρακολουθήσει αγώνα της Φόρμουλα 1 στη Μόντσα.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ