ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του SKY BAR διοργάνωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τη διεύθυνση του The Met Hotel και την υποστήριξη σε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου.

Πάνω από 350 παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν μαζί μας τη Μεταμορφωτική Δύναμη μιας ευχής όταν ο Παναγιώτης, 10 ετών, που είχε ευχηθεί σχεδόν ένα χρόνο πριν, να γίνει ο Shredder, αναβίωσε ένα κομμάτι της μοναδικής εμπειρίας που έζησε. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η μητέρα του ανέβηκε στη σκηνή και με απλό και άμεσο τρόπο, μίλησε μέσα από την καρδιά της, μεταφέροντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που είχε η πραγματοποίηση της ευχής του Παναγιώτη και το πόσο θετικά επέδρασε στη ζωή του παιδιού αλλά και όλης  της οικογένειας.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού διασκέδασαν απολαμβάνοντας τον Dj Alexandro Christopoulo, o οποίος συμμετείχε  αφιλοκερδώς στην διοργάνωση και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας.

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της Ευχής του Ανδρέα, 12 ετών, που ευχήθηκε να παρακολουθήσει αγώνα της Φόρμουλα 1 στη Μόντσα.

Σχολιάστε