Μαρτυρία για το δυστύχημα με την Corvette: «Μιλούσα στον μοτοσικλετιστή – Δεν άκουγε» - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Μαρτυρία για το δυστύχημα με την Corvette: «Μιλούσα στον μοτοσικλετιστή – Δεν άκουγε»

H εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλε βίντεο στο οποίο φαίνεται η μηχανή του άτυχου 25χρονου Νάσου Καρανίκα να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Μάλιστα, μία γυναίκα ακούγεται να λέει πως «έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα, μπροστά στα μάτια μου. Ήταν απίστευτο αυτό που είδα, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Μην τρέχετε, παιδιά». Σημειώνεται πως εντοπίστηκε και η συνοδηγός της μοιραίας μαύρης Corvette και τις επόμενες ώρες θα κληθεί να καταθέσει για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Του μιλούσα, αλλά δεν άκουγε»

Η Βαλεντίνα ήταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στο σημείο, την ώρα του δυστυχήματος. Η αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι «εκείνη την ώρα, γύρω στις 01:30, η Βουλιαγμένης είναι σχεδόν άδεια. Συνάντησα τη μαύρη Corvette μπροστά μου, η οποία πήγαινε αρκετά πιο γρήγορα από μένα, εγώ πηγαίνω σιγά. Ακολούθησαν δύο μηχανές. Δεν περνάνε 10 δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Από το σοκ και από τις εικόνες που είδα, που δε θα ήθελα να περιγράψω, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου».

Η αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει επίσης, ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος που χτυπήθηκε από την Corvette, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς τον οδηγό του αυτοκινήτου για να δει πώς είναι. «Εκείνα τα δευτερόλεπτα, είδαμε ότι το παιδί ήταν πεσμένο κάτω στον δρόμο, στον παράδρομο. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο και το 100. Περίπου σε 2,5 λεπτά ήταν εκεί. Από το σοκ μου, πήγα και του μίλαγα. Δυστυχώς, δεν υπήρχε πλέον ζωή μέσα του». «Δεν είδα ποιος οδηγούσε τη μαύρη Corvette, ούτε είδα αν ήταν μέσα ή αν έφυγε» κατέληξε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ