Μαχητικά αεροσκάφη στο ουρανό της Θεσσαλονίκης θα τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Μαχητικά αεροσκάφη στο ουρανό της Θεσσαλονίκης θα τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Το μήνυμα της εθνικής επετείου θα στείλουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τα πολεμικά αεροσκάφη της χώρας μας καθώς και τα ελικόπτερα του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Σήμερα μετά τις 10.30 το πρωί, την ώρα της κατάθεσης στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ηρώο του Γ’ΣΣ, θα περάσουν από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης δύο ζεύγη F-16 (4 σύνολο) και αμέσως μετά σχηματισμοί ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς: 3 Apache, 3 Kiowa Warrior, 3 Χιούι (UH-1H).

Την ίδια ώρα θα πετάξουν στον ουρανό της Αθήνας: 4 Mirage 2000 και 2 Apache, 2 NH-90, 2 Chinook, 2 Ε/Π του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα μαχητικά αεροσκάφη που θα πετάξουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, μαζί πιθανότατα με 2 ακόμη ζεύγη, θα κινηθούν στη συνέχεια προς κάθε κατεύθυνση της επικράτειας, ηπειρωτικής και νησιωτικής, με σκοπό να “σαρώσουν” τη χώρα, για να στείλουν το μήνυμα του εορτασμού του ΟΧΙ και της ισχυρής παρουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων παντού. Για να πραγματοποιηθεί ο παραπάνω σχεδιασμός στο σύνολό του θα πρέπει να σταθεί σύμμαχος και ο καιρός.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ