Με γοργούς ρυθμούς η προανακριτική για Παπαγγελόπουλο – Τι γράφει σε επιστολή του ο Τασούλας - Karfitsa.gr
Πολιτική

Με γοργούς ρυθμούς η προανακριτική για Παπαγγελόπουλο – Τι γράφει σε επιστολή του ο Τασούλας

Με γοργές διαδικασίες ξεκινά η συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία που έγινε στην ολομέλεια του κοινοβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έστειλε επιστολή προς όλα τα κόμματα να ορίσουν μέχρι το προσεχές Σάββατο τους βουλευτές του που θα μετάσχουν στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία και θα αριθμεί 26 μέλη.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την προσεχή Τρίτη προκειμένου να εκλέξει Προεδρείο και στη συνέχεια να προχωρήσει στον προγραμματισμό των εργασιών της. Η επιτροπή θα έχει προθεσμία δύο μήνες για να ολοκληρώσει τις εργασίες της.

Στις πρώτες συνεδριάσεις που θα γίνουν αμέσως μετά την εκλογή προεδρείου η επιτροπή θα εξετάσει για ποια από τα τέσσερα αδικήματα για τα οποία θα ελεγχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, έχει την αρμοδιότητα να ασκήσει δίωξη η Βουλή, ενώ στη συνέχεια θα καταρτιστεί ο κατάλογος των μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν.

Πηγή: paraskhnio.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ