Με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν οι απολυμένοι της ΕΥΑΘ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Slider Ειδήσεις Ροή

Με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν οι απολυμένοι της ΕΥΑΘ

Το αίτημα τους για επαναπρόσληψη στην ΕΥΑΘ έθεσαν στο γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου των απολυμένων συμβασιούχων της ΕΥΑΘ στη συνάντηση που είχαν  με το Γραμματέα κ. Χρήστο Δουίτση.

«Κατά τη συζήτηση αναπτύξαμε για ακόμη μια φορά τα επιχειρήματά μας τα οποία επανειλημμένα έχουν γίνει αποδεκτά από κυβερνητικά στελέχη. Μάλιστα έχουν τονίσει την πολιτική τους,,η οποία έχει ως γνώμονα τη σταθερή και μόνιμη εργασία και όχι τις εργολαβίες,,πόσω μάλλον όταν αυτές προκαλούν σημαντικά μεγαλύτερο κόστος», σημειώνουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους οι απολυμένοι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ και προσθέτουν

«Από την άλλη πλευρά δηλώθηκε συμπαράστασή στον αγώνα μας και στο δίκαιο αίτημά μας, αφού είναι φανερό ότι καλύπταμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Εξάλλου, αυτό είναι αυταπόδεικτο και από την «πρόσληψη» από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ εταιρειών «ενοικιάσεως εργαζομένων», προκειμένου να καλυφθούν οι καθημερινές βασικές ανάγκες που καλύπταμε πριν απολυθούμε και μάλιστα με πολλαπλάσιο κόστος».

«Στη συνέχεια τονίσθηκε η συνέχεια της πολιτικής βούλησης για λύση του προβλήματος», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι απολυμένοι συμαβασιούχοι της ΕΥΑΘ τόνισαν ότι συνεχίζουν το δίκαιο αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους σε μια ΕΥΑΘ δημόσια με γνώμονα το όφελος του πολίτη – καταναλωτή.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ