Με τους εκπροσώπους του Παγκόσμιου Βοϊατρικού Οργανισμού ο Πρ. Παυλόπουλος - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Με τους εκπροσώπους του Παγκόσμιου Βοϊατρικού Οργανισμού ο Πρ. Παυλόπουλος

Ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε δέχθηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας τους εκπροσώπους του Παγκόσμιου Βοϊατρικού Οργανισμού, τους οποίους και συνεχάρη «για την ίδρυση και την λειτουργία αυτής της εμβληματικής Παγκόσμιας Ελληνικής Βιοϊατρικής Ένωσης. Τα Συνέδρια τα οποία κάνετε έχουν μια ακτινοβολία και ένα κύρος, που πραγματικά σας τιμούν ιδιαιτέρως. Αλλά υπάρχουν και δύο άλλοι τομείς, τους οποίους θα ήθελα να επισημάνω: Τα θέματα της εκπαίδευσης και κατάρτισης, όπως επίσης τα θέματα της έρευνας.

Ιδίως η ερευνητική σας δραστηριότητα -συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ- περιποιεί τιμή στην ίδια την Επιστήμη, την οποία υπηρετείτε. Και με τον τρόπο αυτό -και έχει σημασία για τον Τόπο μας- αποδεικνύετε ποια είναι η Ελλάδα. Με την δράση σας, την Ελλάδα την βγάζετε πολύ πέρα από τα σύνορά της, πράγμα το οποίο το αξίζει αυτός ο Τόπος. Αλλά το αξίζει χάρη σε σας. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ θερμώς. Και είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν λέγω ότι σας ευχαριστώ, γιατί το κάνω από ένα στοιχειώδες χρέος απέναντί σας».

Στην αντιφώνησή του, ο καθηγητής Κ. Δροσάτος υπογράμμισε τη «μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε εδώ σήμερα, ευχαριστούμε για την συνεχή φιλοξενία που έχουμε στο Προεδρικό Μέγαρο, τόσο από εσάς, όσο και από τον προκάτοχό σας. Η δική μας η παρουσία εδώ θέλουμε να σηματοδοτήσει αυτό ακριβώς που είπατε, την αξία του Ελληνισμού στο εξωτερικό και πώς υποστηρίζει την Ελλάδα».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ