Με… ωράριο θα λειτουργούν τα beach bar της Χαλκιδικής - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Με… ωράριο θα λειτουργούν τα beach bar της Χαλκιδικής

Στις 12.30 το βράδυ θα κλείνουν τα καταστήματα στη Χαλκιδική από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου. Ο ίδιος διευκρίνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι τις προτάσεις τους κατέθεσαν οι δήμοι της Χαλκιδικής, το Εργατικό Κέντρο και οι Εμπορικοί Σύλλογοι και σημείωσε ότι κάθε χρόνο λαμβάνεται η σχετική απόφαση που αφορά όχι όλο το εύρος του νομού, αλλά κυρίως την παραλιακή ζώνη.

Κατά τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου από τη «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» επισήμανε ότι αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα για ρύθμιση σε περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση, ωστόσο πρέπει να υπάρξει «ένα έλεος σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων».

«Το ωράριο ξεπερνά τα όρια αντοχής των εργαζομένων» είπε ο Δημήτρης Μούρνος από την παράταξη «Συμμετέχω» ενώ για ακραία πρόκληση έκανε λόγο ο Βασίλης Ρέβας από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και για «πέραν του δέοντος ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας στις τουριστικές περιοχές» η Ειρήνη Γεωργάκη – Κόλλια από την «Ανταρσία».

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ