, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μια έρευνα για να καταλάβεις γιατί είσαι single

Είσαι single από τότε σχεδόν που θυμάσαι τον εαυτό σου, και δεν καταλαβαίνεις τι φταίει; Αν ναι, τότε εμείς σου έχουμε την κατάλληλη έρευνα που σου δώσει την απάντηση για την παρατεταμένη μοναξιά σου.

Μία έρευνα που έγινε στη Βρετανία, έβγαλε κάποια άκρως διαφωτιστικά συμπεράσματα, σε σχέση με αυτά που μας κάνουν να απογοητευόμαστε, κοινώς «ξενερώνουμε» με το άλλο φύλο. Οι απαντήσεις, των αντρών και των γυναικών, ήταν παρόμοιες αλλά αρκετά απροσδόκητες.

Η συντριπτική πλειοψηφία, επικεντρώθηκε στην τουαλέτα, και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την καθαριότητα στο σπίτι. Οι άντρες, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μία γυναίκα με σιφόνι γεμάτο τρίχες, κομμένα νύχια στο πάτωμα ή ρούχα διασκορπισμένα παντού. Οι γυναίκες από την άλλη, επικεντρώθηκαν στα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη. Τρίτο στις επιλογές των γυναικών, ήρθε το βρώμικο μπάνιο, ενώ ακολούθησε το κλασικό, καπάκι της λεκάνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.