Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Σε κάθε γειτονιά θα περνά κάθε 15 λεπτά περιπολία - Karfitsa.gr
Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Σε κάθε γειτονιά θα περνά κάθε 15 λεπτά περιπολία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την σημερινή ενημέρωση των βουλευτών της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, πέρα από το μεταναστευτικό αναφέρθηκε και στα θέματα ασφάλειας, τα οποία ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπενθύμισε μεταξύ άλλων ότι η ασφάλεια είναι ένας από τους 3 βασικούς πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής και αναφέρθηκε εκτενώς στη δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους 7 μήνες. Παράλληλα τόνισε τη δουλειά που έχει γίνει και στα Εξάρχεια, με την εκκένωση πολλών καταλήψεων και τις πεζές περιπολίες που ήδη έχουν ξεκινήσει, αλλά και στην εξάρθρωση τρομοκρατικών και εγκληματικών οργανώσεων.

Στη συνέχεια ο υπουργός υπογράμμισε πως με την πρόσληψη των 1500 νέων αστυνομικών της ομάδας Δίας «οι οποίοι ήδη είναι στο δρόμο και είναι στις γειτονιές της Αθήνας και ταυτόχρονα αποδεσμεύτηκε αριθμός αστυνομικών από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, η οποία επίσης έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή, κάθε 15 λεπτά περίπου, οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου ακόμα και της πιο ακραίας αραιοκατοικημένης περιοχής, βλέπουν αστυνομικούς της Δίας να περιπολούν στις γειτονιές τους».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ