Μιχαηλίδου: Αναγκαία και προσωρινά τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης - Karfitsa.gr
Πολιτική

Μιχαηλίδου: Αναγκαία και προσωρινά τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου σε πρόσφατες δηλώσεις της ανέφερε ότι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση είναι«Έκτακτα, αναγκαία και απολύτως προσωρινά».

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Mega, η κ. Μιχαηλίδου απέρριψε τα σενάρια μονιμοποίησης των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση την περίοδο της καραντίνας τονίζοντας ότι αυτά είναι  «έκτακτα, αναγκαία και απολύτως προσωρινά».

Ακόμα υπογράμμισε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι η θωράκιση της αγοράς εργασίας την περίοδο της πανδημίας και η συγκράτηση των απολύσεων για να επανέλθουμε στην κανονικότητα με πλήρη σεβασμό της εργατικής νομοθεσίας.

Ανησυχητική η αύξηση της ανεργίας

Παράλληλα η υφυπουργός χαρακτήρισε ανησυχητική την αύξηση της ανεργίας και τόνισε ότι η κυβέρνηση καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε οι επόμενοι μήνες να μετατραπούν σε μια γέφυρα «από την άμυνα για την υγεία στην επίθεση προς την πρόοδο». «Στόχος είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, η διασφάλιση των μισθών και η διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης», τόνισε η κ. Μιχαηλίδου.

Τέλος τόνισε ότι με τα μέτρα της κυβέρνησης η αγορά εργασίας και η οικονομία καλύπτονται μέχρι τον Οκτώβριο και υπογράμμισε ότι πρόκειται για «μια δυναμική κατάσταση στην οποία προσαρμοζόμαστε, βλέποντας και κάνοντας»,

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ