Μοίρασαν φρούτα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Μοίρασαν φρούτα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Μπανάνες και φράουλες με το απαραίτητο ενημερωτικό υλικό, που προτρέπει στα παιδιά να τρώνε φρούτα και λαχανικά, διένειμαν σήμερα οι συνδικαλιστές των λαϊκών αγορών.

Το 3ο δημοτικό σχολείο του δήμου Αμπελοκήπων ήταν αυτό, που επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής και ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης . Πρωτοβουλία στην οποία βοήθησαν η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

« Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε έστω και αυτά τα φρούτα στα μικρά παιδιά. Δυστυχώς οι δυνατότητες μας δεν φτάνουν για να κάνουμε περισσότερα μια και οι λαϊκές αγορές περνούν τη χειρότερη οικονομική κρίση»,  επισήμανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής. «Έστω και έτσι», συμπλήρωσε: « Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε και την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθούμε με φρούτα και λαχανικά σχολείο της Β’  περιφέρειας Θεσσαλονίκης»

« Έχουμε παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια το φρούτο έχει γίνει είδος πολυτελείας. Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες για να αγοράζουν οι οικογένειες ένα απαραίτητο συστατικό για την διατροφή των παιδιών τους», τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης .

«¨Ως πρόεδρος της επιτροπής λαϊκών αγορών της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές   για την ευγενική προσφορά τους.  Στις ακραίες οικονομικές συνθήκες που ζούμε είναι παρήγορο και ταυτόχρονα ενθαρρυντικό ότι κοινωνικές ομάδες προσπαθούν να βοηθήσουν η μία την άλλη.

Τα παιδιά είναι οι μεγάλοι χαμένοι της οικονομικής κρίσης αφού στερούνται τα βασικά. Χρέος όλων μας λοιπόν είναι να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. . Ως περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Σίγουρα οι δυνατότητες μας είναι περιορισμένες και δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Ωστόσο όμως, αυτό δε σημαίνει, πως δεν θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες μας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι η χώρα να βγει από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα», ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής λαϊκών αγορών της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Χριστόπουλος

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ