Μπαινοβγαίνουν στις λίστες της ΝΔ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Παραπολιτικά

Μπαινοβγαίνουν στις λίστες της ΝΔ

Έκδηλη είναι η αγωνία πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Α´ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, καθώς όπως λένε καθυστερούν να ανακοινωθούν ονόματα υποψηφίων βουλευτών.

Πολλά πρωτοεμφανιζόμενα  στελέχη που ακολούθησαν τη διαδικασία του Μητρώου στελεχών, είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην ανακοίνωση ονομάτων προκειμένου να υπάρχει ευχέρεια χρόνου για τη διεκδίκηση του σταυρού. Αυτές οι ανακοινώσεις επρόκειτο να γίνουν στις 10 Ιανουαρίου , αλλά τελικά μετά από πλήθος εισηγήσεων στην κομματική ηγεσία δεν επελέγη αυτή η τακτική.

Οι φερέλπιδες άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές τρέχουν , συμμετέχουν σε πληθώρα εκδηλώσεων και φροντίζουν να έχουν πολιτική παρουσία, αλλά δεν γνωρίζουν εάν τελικά επιλεγούν να στελεχώσουν τις “γαλάζιες” λίστες για τις εθνικές εκλογές. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πρόσωπα που  έχουν προχωρήσει  στην ενοικίαση γραφείου στο κέντρο της πόλης για να υπάρχει οργανωτική ετοιμότητα όποτε και αν ανακοινωθούν ονόματα. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν από το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Η επιλογή της 26ης Μαΐου με τις τετραπλές κάλπες είναι μια ημερομηνία που ακούγεται όλο και συχνότερα.

Σε κάθε περίπτωση  οι φερέλπιδες υποψήφιοι βουλευτές περιμένουν ανακοινώσεις ονομάτων για να τρέχουν και με τη βούλα. Ειδικά  στην Α’ Θεσσαλονίκης και στις άλλες Π.Ε που έχουν εδραιώσει τη θέση τους βουλευτές με αυξημένη εκλογική πελατεία ο αγώνας είναι σκληρός και απαιτεί γερές αντοχές!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ