Μόνο στην «Καρφίτσα»: Για ποιο επικό ριάλιτι έκαναν κρούση στον Γιώργο «Τσάκα» - Karfitsa.gr
Life Style

Μόνο στην «Καρφίτσα»: Για ποιο επικό ριάλιτι έκαναν κρούση στον Γιώργο «Τσάκα»

Από τη Σπυριδούλα Κάμπου

Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, περνώντας μερικές υπέροχες μέρες με τους δικούς του ανθρώπους, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νικομήδεια.

Ο κατά κόσμος γνωστός ως Τσάκας, που η συμμετοχή του και η μεγάλη νίκη του το 2000 στο «Big Brother», προκάλεσε φρενίτιδα, και την τεράστια «έκρηξη» αγάπης του κόσμου για το πρόσωπό του, τα τελευταία χρόνια, ζει με την οικογένεια του, ως μετανάστης στη Γερμανία, κάνοντας μία διαφορετική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να μη δίνει τροφή για σχόλια.

Έχοντας αφήσει πίσω του την αγάπη του για το τραγούδι, εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, που όπως εξομολογείται όταν τον ρωτάνε, έχει βρει τους κώδικες της ψυχικής ηρεμίας και ευτυχίας. Στο χωριό του στη Νικομήδεια κατά την επιστροφή του πριν από λίγες μέρες, στήθηκε μεγάλο γλέντι.

Η Ελλάδα,οι φίλοι του, το χωριό του, του λείπουν πολύ, και σε κάθε του ταξίδι, φροντίζει να ζει την κάθε στιγμή. Τι είναι όμως αυτό που θα τον έπειθε να επιστρέψει εκ νέου πίσω στην Ελλάδα; Ο ίδιος απαντάει πώς δεν θα άλλαζε τη ζωή που έχει τώρα στη Γερμανία, παρά μόνο αν του γινόταν μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση.

Η επιστροφή του στην τηλεόραση φέρεται πώς είναι κάτι που «κυκλοφορεί» στο μυαλό του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό, ιθύνοντες του ΑΝΤ1, επικοινώνησαν μαζί του, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ενεργά στο νέο «Big Brother» που έχουν στα τηλεοπτικά σκαριά. Ο Γιώργος Τσάκας, δεν απάντησε ούτε αρνητικά, ούτε και θετικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας, που θα καλύπτει τους δικούς του όρους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ