, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μ.Γεράνης: Μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Με μια ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ και πρώην δήμαρχος Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης στέλνει μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στον δήμο, καθώς όπως αναφέρει ”Με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και ενότητα όλων των πολιτών του Δήμου μας ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν τόπο που θα χαμογελάει, έναν τόπο που θα αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου”.
”Στην πορεία μου στα κοινά είχα πάντα ως γνώμονα δύο οδηγούς: ο πρώτος, και αδιαπραγμάτευτος, οι κινήσεις και αποφάσεις να διασφαλίζουν ενότητα, και ο δεύτερος η πίστη και αγάπη μου στον τόπο μου και την αυτοδιοίκηση. Δύο χαρακτηριστικά που τα επισήμανε χθες και ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μιλώντας για τις προϋποθέσεις που θέτει για το Δήμο Θεσσαλονίκης, και ήταν και αυτά που μας έφεραν κοντά το 2010 στην πετυχημένη για τον Δήμο συνεργασίας μας”, αναφέρει ο κ.Γεράνης.
”Απέδειξα εμπράκτως, ειδικά το 2010 όταν προέκυψαν οι συνενώσεις των Δήμων και το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, ότι βάζω το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και ότι προτεραιότητα είναι το έργο και το αποτέλεσμα και όχι οι θέσεις και τα αξιώματα. Όχι οι προσωπικές ατζέντες και στρατηγικές αλλά το συλλογικό καλό.
Και αυτή ήταν η βάση πάνω στην οποία οικοδομήθηκε η διοίκηση του ενιαίου δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη”, σημειώνει.

”Το αποτέλεσμα είναι ορατό. Με τη δουλειά της διοίκησής μας και των υπηρεσιών αλλά και τη στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα ένα ευρύ πρόγραμμα έργων και δράσεων έχει υλοποιηθεί. Ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω:
1.Αποχετευτικό δίκτυο Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη (δημοπρατείται)
2. Δίκτυο ύδρευσης Ασβεστοχωρίου (εγκρίθηκε η χρηματοδότηση)
3. Λύκειο και κλειστό γυμναστήριο Φιλύρου (κατασκευάστηκε και λειτουργεί)
4. Κλειστό γυμναστήριο Χορτιάτη (ολοκληρώθηκε η μελέτη)
5. Δημοτικό Σχολείο Εξοχής (εγκρίθηκε η χρηματοδότηση)
6. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας (κατασκευάστηκε και λειτουργεί),
7. Μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα στην Πυλαία (Σταγειρίτη και Χαλιλ Ντερέ)
8. Ανάπλαση μεγάλων χώρων πρασίνου στην Πυλαία (εγκρίθηκε η χρηματοδότηση)
9. Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πανόραμα (κατασκευάστηκε και λειτουργεί)
Τα όσα κάναμε ως τώρα είναι οδηγός και για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και ενότητα όλων των πολιτών του Δήμου μας ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν τόπο που θα χαμογελάει, έναν τόπο που θα αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.