Μ.Ζορπίδης: Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό των Επιμελητηρίων από τη διαβούλευση που μας αφορά απόλυτα - Karfitsa.gr
Οικονομία

Μ.Ζορπίδης: Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό των Επιμελητηρίων από τη διαβούλευση που μας αφορά απόλυτα

«Δυστυχώς για μία ακόμη φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τον αποκλεισμό των Επιμελητηρίων από μία διαβούλευση που τα αφορούν απόλυτα», δήλωσε  ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης με αφορμή την έναρξη της διαβούλευσης για τις νέες ρυθμίσεις για τις μικροπιστώσεις προς τις επιχειρήσεις.

«Η σημερινή, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες κυβερνήσεις αγνοούν και παραμερίζουν τον θεσμό εκείνο, που είναι ο καλύτερος γνώστης του χώρου και διαθέτει γνώση, πείρα και δυνατότητες να κάνει ουσιαστικές βελτιώσεις και να βοηθήσει στην προετοιμασία ενός καλύτερου νομοθετήματος!», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι οι αρμόδιοι υπουργοί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως στην προσπάθεια αυτή θα μας έχουν συμμάχους τους. Και ότι θα βρουν στα Επιμελητήρια τους καλύτερους, τους θετικότερους και τους εποικοδομητικότερους συνομιλητές. Αντίθετα, επιμένουν να συνεργάζονται μόνο με συμβούλους και στελέχη που δεν γνωρίζουν όπως εμείς την Αγορά και την επιχειρηματικότητα.

Η δεύτερη παρατήρηση μας αφορά την ουσία: το νομοθέτημα που προετοιμάζεται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο κινδυνεύει να θυμίζει σταγόνα στον ωκεανό εάν δεν λάβει πιο φιλόδοξα, πιο γενναιόδωρα και πιο τολμηρά χαρακτηριστικά», πρόσθεσε.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ