Μ. Σπυράκη για Π. Καμμένο: Ας μη "δάνειζε" Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι στο ΣΥΡΙΖΑ - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Μ. Σπυράκη για Π. Καμμένο: Ας μη “δάνειζε” Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι στο ΣΥΡΙΖΑ

Την επικαιρότητα σχολίασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αναφορικά και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο TV100.

Η ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει τη συμφωνία, ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη βουλή, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές και για τον Πάνο Καμμένο.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Σπυράκη έχει ως εξής:

“Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει την παρούσα συμφωνία που κατατέθηκε πριν από λίγο ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη βουλή που θα είναι πλειοψηφία. Και για να σταματήσει η υποκρισία, γιατί ακούμε διάφορα τις τελευταίες ώρες, αν ήθελε ο κ. Καμμένος να μην βρισκόμασταν μπροστά σε αυτή την εικόνα, δεν θα δάνειζε μόλις προχθές δύο βουλευτές του, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Ζουράρι -εδώ τον συντοπίτη μας- στην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου η κυβέρνηση να έχει ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλα τα άλλα -επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω τη λαϊκή έκφραση- τα ακούει βερεσέ ο κόσμος. Ο κόσμος ξέρει ακριβώς ποιος λέει «όχι» στη συμφωνία. Ο κόσμος ξέρει ακριβώς ότι η ΝΔ, από την πρώτη μέρα, επισήμανε ότι το πρόβλημα, το μεγάλο πρόβλημα, την προσβολή προς τους Έλληνες, προς εμάς εδώ τους Μακεδόνες που δημιουργεί και η παραδοχή από την Ελλάδα της «μακεδονικής» εθνότητας και η παραδοχή από την Ελλάδα της «μακεδονικής» γλώσσας.

Υπάρχει μία έκφραση που λέει ότι μπορείς να κοροϊδέψεις κάποιους για λίγο και ας είναι πολλοί αλλά δεν μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για πολύ καιρό”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ