Μ. Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας έχει πλέον πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει μέλλον - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Μ. Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας έχει πλέον πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει μέλλον

Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν παράδοση στα ψέματα, σχολιάζει στη Realnews η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σεχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και προσθέτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει πλέον πολύ βεβαρημένο παρελθόν και δεν έχει μέλλον. Δεν τον πιστεύει κανένας πολίτης, επενδυτής, συνομιλητής».

Η κ. Σπυράκη ξεκαθαρίζει πως ο μεγάλος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αυξήσει το ρυθμό ανάπτυξης και να τον ξεκολλήσει από το ισχνό 2%, ώστε οι πολίτες να σχεδιάσουν τη ζωή τους αφήνοντας πίσω τη μιζέρια.

Για το ασφαλιστικό σύστημα που θα εφαρμόσει η ΝΔ υποστηρίζει ότι «το νέο ασφαλιστικό σημαίνει ανταποδοτικές συντάξεις σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό αναπλήρωσης από αυτό του νόμου Κατρούγκαλου και άρα μεγαλύτερη εξασφάλισή για τους σημερινούς εργαζομένους».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστηρίζει πως όση λάσπη και να εκτοξεύσει ο μηχανισμός του Μαξίμου, οι πολίτες πλέον να είναι υποψιασμένοι, αναφερόμενη στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου. «Δεν θα πάμε χέρι-χέρι στο βούρκο. Τους αφήνουμε να απολαύσουν τα λασπόλουτρα μόνοι τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στον πρόσφατο ανασχηματισμό και τη διεύρυνση που επιδίωξε ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζει ότι οι επιλογές του πρωθυπουργού δεν έχουν πολιτικό αποτύπωμα.

Τέλος, για τα σενάρια συνεργασίας με το Ποτάμι, σημειώνει ότι «στις εκλογές συμπορευόμαστε με τους πολίτες που μοιράζονται μαζί μας το σχέδιο για μία Ελλάδα που δημιουργεί χωρίς ιδεοληψίες» και συμπληρώνει «το Ποτάμι έχει εκφράσει ένα τμήμα των πολιτών που συμμερίζονται αυτές τις ανησυχίες και αναζητούν προοπτική».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ