Μ. Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία ιδεολογική συγγένεια με τη ΝΔ - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Μ. Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καμία ιδεολογική συγγένεια με τη ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν πρέπει να τρέφουν καμία αυταπάτη ότι έχουν οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια με το ΚΙΝΑΛ. Η συγκυβέρνηση του 2012 έγινε υπό ειδικές συνθήκες, ώστε η χώρα να μην πέσει στα βράχια», ανέφερε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξή του.

«Είναι σαφές ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει και υποθηκεύει το μέλλον του ελληνικού λαού. Η απάντηση σε όλους δεν είναι ούτε η επταήμερη εργασία, που εισηγείται η ΝΔ ούτε ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κοινωνικές ανισότητες δεν είναι φυσικό φαινόμενο, οπότε και αποδεκτό», σημείωσε και πρόσθεσε πως η απάντηση που δίνει το ΚΙΝΑΛ είναι: όχι στη συντήρηση και όχι στο λαϊκισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστουδουλάκη «όποιος ψηφίζει ΝΔ, ψηφίζει Βέμπερ και Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Ψηφίζει την πολιτική της οριζόντιας λιτότητας που υπονομεύει την προοπτική της χώρας για οριστική έξοδο από την κρίση. Από την άλλη πλευρά υπάρχει το χαοτικό κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, όπου ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν έχει καμία παρέμβαση για να διαμορφώσει τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη».

«Για το ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχει διμέτωπος αγώνας: υπάρχει μονομέτωπος απέναντι στη Δεξιά της ΝΔ και τη Νέα Δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και συμπλήρωσε το το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα καθορίσει την επόμενη μέρα και το χρόνο των εθνικών εκλογών.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπίσεις ανέφερε ότι «οι δημοσκοπήσεις θα πάρουν την απάντηση τους την Κυριακή το βράδυ» και εκτίμησε ότι υπάρχει αλλαγή του κλίματος και αυτό θα φανεί την Κυριακή το βράδυ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ