Μ. Χρυσοχοΐδης: Ο φαρισαϊσμός ξεχείλισε μετά την 1η φορά εορτασμού των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου χωρίς επεισόδια - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Μ. Χρυσοχοΐδης: Ο φαρισαϊσμός ξεχείλισε μετά την 1η φορά εορτασμού των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου χωρίς επεισόδια

Θέση αναφορικά με τα περιστατικά αστυνομικής βίας που αναπαράγονται στο διαδίκτυο πήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

“Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία”, σημειώνει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Τονίζει επίσης πως όταν συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, “η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει”.

Παράλληλα, με αφορμή τις ποικίλες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα περιστατικά αστυνομικής βίας που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, ο κ. Χρυσοχοΐδης κάνει λόγο για φαρισαϊσμό που σύμφωνα με τον ίδιο, ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου”.

Η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

“Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία. Τελεία και παύλα.

Όταν συμβαίνει, η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει.

Κανένα βίντεο, παρά τη δύναμη της εικόνας δεν θα το αλλάξει αυτό. Πολύ περισσότερο δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ