«Νέα Δημοκρατία και κοινωνία είναι μαζί και παντού» - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

«Νέα Δημοκρατία και κοινωνία είναι μαζί και παντού»

Υπό το άγρυπνο βλέμμα  του Λευτέρη Αυγενάκη, γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  πάρθηκαν οι αποφάσεις σχετικά με την χάραξη της επικοινωνιακής πολιτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της 83ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa,  καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν αρκετές συσκέψεις με σημαντικότερη εκείνη της 29 Αυγούστου όπου είχαμε και την οριστικοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Ρεπορτάζ Γιάννης Νάκος

Στη σύσκεψη-ορόσημο  συμμετείχαν αρκετά κομματικά στελέχη της Θεσσαλονίκης όπως οι βουλευτές Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη και Σάββας Αναστασιάδης, ενώ το κεντρικό μήνυμα στο οποίο η Πειραιώς έχει ρίξει όλο το βάρος είναι ότι η «Νέα Δημοκρατία και κοινωνία είναι μαζί και παντού».

Το τελευταίο μάλιστα αποτελεί  και το μεγάλο στοίχημα για την Νέα Δημοκρατία καθώς  πάνω του θα μετουσιωθεί σε πράξη ολόκληρη η επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη ΔΕΘ.

Στο επίκεντρο  τα οργανωτικά ζητήματα και η εκδήλωση προάγγελος της παρουσίας Μητσοτάκη

Επιπροσθέτως όπως ήταν φυσιολογικό στο επίκεντρο της συζήτησης δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα οργανωτικά ζητήματα για την ομιλία του κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με την ΝΔ να επιδιώκει μια μεγάλη εκδήλωση προάγγελο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης και προαύλιο) την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Μπαράζ  συναντήσεων και εκδηλώσεων από τον κομματικό μηχανισμό.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι από την προσεχή Δευτέρα θα γίνουν περιοδείες κλιμακίων βουλευτών σε όλους τους νομούς Μακεδονίας-Θράκης με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ομάδες τριών βουλευτών . Οι τελευταίοι  θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το πολύ σημαντικό έργο της εκπροσώπησης  αλλά και «κοινωνίας» των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στις περιοχές που τους έχουν ανατεθεί .

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι  ταυτόχρονα στην επικοινωνιακή ατζέντα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υπάρχουν από Δευτέρα 10 ως Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου πολιτικές εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης με ευθύνη των γραμματειών του κόμματος.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ