Νέα δημοσκόπηση: Προηγείται ο Νίκος Ταχιάος - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Νέα δημοσκόπηση: Προηγείται ο Νίκος Ταχιάος

Νίκος Ταχιάος και Γιώργος Ορφανός βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις σε νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η Alco για το newsit.gr, από τις 4 έως τις 10 Απριλίου. Προηγείται με 17% ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ταχιάος, ενώ ακολουθεί με 12,5% ο Γιώργος Ορφανός,  «αντάρτης» από τον χώρο της ΝΔ. Ακολουθεί η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με 8,5%.

Στη συνέχεια Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σπύρος Βούγιας και Κωνσταντίνος Ζέρβας παίρνουν 7%, ενώ οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό 16%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, Ταχιάος και Ορφανός φαίνεται να σταθεροποιούνται στις δυο πρώτες θέσεις. Στις θετικές γνώμες υπερέχει ο Γιώργος Ορφανός και «πρωτιά» στις αρνητικές γνώμες έχει η Κατερίνα Νοτοπούλου. Στα αξιοσημείωτα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι και η απάντηση στο ερώτημα για το πόσο γνωρίζουν τους υποψήφιους ώστε να τους κρίνουν με το ποσοστό μη αναγνωρισιμότητας για όλους να ξεπερνά το 70%!

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ εμφανίζονται διχασμένοι αφού και ο Νίκος Ταχιάος και ο Γιώργος Ορφανός έχουν πολύ υψηλά ποσοστά θετικής γνώμης.

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ