Νέα δημοσκόπηση: Προηγείται ο Νίκος Ταχιάος - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Νέα δημοσκόπηση: Προηγείται ο Νίκος Ταχιάος

Νίκος Ταχιάος και Γιώργος Ορφανός βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις σε νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η Alco για το newsit.gr, από τις 4 έως τις 10 Απριλίου. Προηγείται με 17% ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ταχιάος, ενώ ακολουθεί με 12,5% ο Γιώργος Ορφανός,  «αντάρτης» από τον χώρο της ΝΔ. Ακολουθεί η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου με 8,5%.

Στη συνέχεια Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σπύρος Βούγιας και Κωνσταντίνος Ζέρβας παίρνουν 7%, ενώ οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό 16%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, Ταχιάος και Ορφανός φαίνεται να σταθεροποιούνται στις δυο πρώτες θέσεις. Στις θετικές γνώμες υπερέχει ο Γιώργος Ορφανός και «πρωτιά» στις αρνητικές γνώμες έχει η Κατερίνα Νοτοπούλου. Στα αξιοσημείωτα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι και η απάντηση στο ερώτημα για το πόσο γνωρίζουν τους υποψήφιους ώστε να τους κρίνουν με το ποσοστό μη αναγνωρισιμότητας για όλους να ξεπερνά το 70%!

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ εμφανίζονται διχασμένοι αφού και ο Νίκος Ταχιάος και ο Γιώργος Ορφανός έχουν πολύ υψηλά ποσοστά θετικής γνώμης.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ