Νέα εποχή σε όλο τον κόσμο - Karfitsa.gr
Αρθρογραφία – Μόνιμες στήλες

Νέα εποχή σε όλο τον κόσμο

Του Γιάννη Λαγογιάννη

Στο νοικοκύρη ΠΑΟΚ, οι ακραίες αντιδράσεις και οι τακτικές του παρελθόντος δεν έχουν θέση κι άμεσα ο κόσμος θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και σε καινούριες απαιτήσεις. Να στηρίξει και να βοηθήσει την προσπάθεια και το σκεπτικό της νέας τάξης πραγμάτων στον ΠΑΟΚ και να μάθει να κρίνει, έχοντας την ανάλογη υπομονή και καλοπροαίρετη διάθεση.Ο φύλακας άγγελος του συλλόγου, η ασπίδα και το δόρυ του, ο κόσμος του ΠΑΟΚ, να αφήσει πίσω τις ασήμαντες διαφορές , να επανέλθει η ενότητα και να ξαναεμφανιστεί η τεράστια δυναμική του και η ανελέητη βοήθεια και προστασία που προσφέρει διαχρονικά .

Η σχέση του νέου ΠΑΟΚ με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να αλλάξει ρότα και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο σεβασμός προς το σύλλογο και τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν, πρέπει να είναι αυστηρά απαιτητικός, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Τα παραδείγματα των γενίτσαρων και των θεωρητικών φιλοσόφων της γκρίνιας, της μουρμούρας και της απαξίωσης, ήρθε η ώρα να πάρουν ένα τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι νοικοκύρης, είναι υγιής και το μέλλον του ανήκει.

Η ενότητα του κόσμου του, η αγάπη για την ομάδα, είναι συστατικά που χωρίς καμιά αμφισβήτηση, θα βοηθήσουν για να έχουμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε.

Δεν υπάρχει γωνιά σ’ ολόκληρη τη γη, που να μην βρεις ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ. Η παρουσία του ΠΑΟΚ σ’ όλο τον κόσμο είναι ευδιάκριτη και μας κάνει όλους περήφανους.

Στην Ευρώπη, η δημιουργία συνδέσμων από τους μετανάστες ΠΑΟΚτσίδες είναι πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Η ανάγκη αυτών των ανθρώπων που ζουν τον ΠΑΟΚ μακριά από την Ελλάδα και η μεγάλη τους αγάπη για το σύλλογο, τους εξαναγκάζει να δημιουργούν τους δικούς τους χώρους, ώστε να μπορούν να ζουν όλοι μαζί τις στιγμές του συλλόγου και να μοιράζονται το πάθος τους. Στο κέντρο του κόσμου, στη Νέα Υόρκη, γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια και η εκεί ΠΑΟΚτσίδικη παροικία βάζει τη σφραγίδα της με τον καλύτερο τρόπο. Με εκδηλώσεις, με συνεχή παρουσία στο χώρο που έχουν δημιουργήσει, με εκπομπές στην τηλεόραση, δεν αφήνουν να περνά απαρατήρητη η μεγάλη τους αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Τους αξίζουν πολλά μπράβο και η στήριξη από όλους, ώστε να κρατάν ζωντανή την ιδέα  ανάμεσα σε εκατομμύρια συμπολίτες τους σε μια άλλη πατρίδα. Κι όταν βλέπεις και τα παιδιά τους να συμμετέχουν, νιώθεις και μια σιγουριά για το μέλλον.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ