Νέα καθυστέρηση για το VAR στη Super League - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Νέα καθυστέρηση για το VAR στη Super League

Καθυστέρηση παρατηρείται στην εφαρμογή του VAR στη Super League. Μπορεί να υπήρξε η αισιοδοξία ότι η νέα τεχνολογία θα λειτουργήσει στην αρχή του δεύτερου γύρου, αλλά σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Στέργιο Αντωνίου, αυτό θα γίνει μεταξύ Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Με δηλώσεις του στο “Fair Play Fm”, ο κ. Αντωνίου δήλωσε ότι το VAR θα εισαχθεί στα μέσα του δεύτερου γύρου, καθώς υπάρχει προβληματισμός για τα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Ο Σαββίδης ήθελε το VAR γιατί δεν ήθελε να είναι ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη και αυτό με κέρδισε σαν άνθρωπο. Αυτήν την στιγμή εξετάζεται, οι υποδομές στα γήπεδα μας προβληματίζουν. Θα εγκατασταθεί στα μέσα του δευτέρου γύρου, ευτυχώς θα το έχουμε έστω και αργά. Φεβρουάριο με Μάρτιο θα έχουμε μια πιο αντικειμενική διαιτησία. Νομίζω πως θα βοηθήσει πάρα πολύ το VAR, όταν ξεκινήσει η λειτουργία του”, τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Δεν είμαι ευχαριστημένος με την παρούσα κατάσταση, γίνονται λάθη. Υπάρχει ασυνεννοησία με την κυβέρνηση, δεν μπορώ να ταυτιστώ εγώ με την απόφαση του υπουργού για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Επιτρέψαμε στον κ. Βασιλειάδη να την κάνει αυτήν, και είναι δική μας ευθύνη. Στο βωμό της χρηματοδότησης των ομάδων και στην προσπάθεια να μειώσει τις ομάδες της Football League, προσθέτοντας μία νέα κατηγορία, σνομπάροντας την Football League. Είναι δυνατόν να παίζουν τοπικές ομάδες σε ένα διευρυμένο πρωτάθλημα. Στη Super League τέθηκε το θέμα του 3-1-1 αλλά υπήρχε μία διαμάχη μεταξύ του Γραμμένου, με τα δημοσιεύματα που τον μείωνε.

Έπρεπε από την αρχή να υπάρχει συνοχή και να υπάρχει τεχνοκρατία. Αυτή την στιγμή βλέπουν ομάδες από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που φυλλορροούν και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Ας έρθει τώρα η πολιτεία που ζητάει την κάρτα υγείας του αθλητή, όλα αυτά πληρώνονται από τους παράγοντες και ερημώνονται τα χωριά. Δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου; Εγώ θέλω στην ΕΠΟ να μην υπάρχουν διαφορές.

Υπάρχουν διαφορές στο θέμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά να μένουν στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν μπορεί η ΕΠΟ να συμφωνήσει με αυτήν την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να αλλάξει κάτι. Θέλω να υπάρχουν αντιδράσεις μεταξύ όλων των συμβούλων, όχι μόνο όταν συμφωνεί ο καθένας με μία διαφορετική πλευρά. Όταν η ΚΕΔ διοικείται από τη FIFA και το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτοδιοίκητο, ποιος είναι ο ρόλος ο δικός μας;”

Για τη διαιτησία: “Όταν ερωτήθηκα από τον Γραμμένο για τους ξένους διαιτητές, είπα στον πρόεδρο ότι ανοίγουμε πληγές γιατί έχουμε τους δικούς μας διαιτητές και θα υπάρχουν αντιδράσεις. Μου είπαν ότι αν ο τελικός στο ΟΑΚΑ είχε το ίδιο αποτέλεσμα και δεν τελειώσει δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις; Εν τέλει, η απόφασή τους αυτή τους δικαίωσε. Στο τέλος θα παίζουμε με ξένους διαιτητές και επιτηρητές, αυτό δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ