Νέα Προποντίδα: Έβαψαν με συνθήματα δύο σχολεία - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Νέα Προποντίδα: Έβαψαν με συνθήματα δύο σχολεία

Την θλίψη του εξέφρασε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, με αφορμή συνθήματα, που έγραψαν άγνωστοι σε δύο σχολεία της παραλίας Διονυσίου στη Χαλκιδική, τα οποία είχαν βαφτεί πρόσφατα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο χρειάστηκε μόνο ένα 24ωρο για να γραφτούν συνθήματα δείτε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της παραλίας Διονυσίου.

«Τα Δημοτικά κτίρια δεν είναι του Δημάρχου αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Ας τα περιφρουρήσουμε επιτέλους, ας τα αγαπήσουμε», αναφέρει ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας σε μήνυμά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου:

«Προβληματίστηκα αρκετά, αν θα πρέπει να μοιραστώ τις εικόνες αυτές  μαζί σας. Όμως μετά νίκησε η ανάγκη -σε βάση μίας ειλικρινούς σχέσης- να σας καταστήσω κοινωνούς, συμμέτοχους του προβλήματος και γιατί όχι να ακούσω και τη δική σας άποψη.

Εγώ στην αρχή ένιωσα θυμό αλλά μετά απέραντη θλίψη. Στις πρώτες εικόνες θα δείτε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της παραλίας Διονυσίου φρεσκοβαμμένα. Εικόνες όμορφες, που ταιριάζουν στα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε καθημερινά να τους προσφέρουμε το καλύτερο.

Στη συνέχεια οι εικόνες της επόμενης ημέρας. Χρειάστηκε μόλις ένα 24ωρο, για να αντικρίσουμε εικόνες ντροπής και θλίψης.

Τα Δημοτικά κτίρια δεν είναι του Δημάρχου αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Ας τα περιφρουρήσουμε επιτέλους, ας τα αγαπήσουμε».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ