Νέα προσφορά για τους αναγνώστες του «Παρασκηνίου» - Karfitsa.gr
Media

Νέα προσφορά για τους αναγνώστες του «Παρασκηνίου»

Το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, προσπάθησε με κάθε τρόπο να μη λείψει η ενημέρωση των αναγνωστών. Γι’ αυτό και εγκαινίασε σε πρώτη φάση τη στρατηγική των συνδρομών, ώστε να σας έρχεται η εφημερίδα στο σπίτι. Σήμερα προχωράμε σε μια ακόμη προσφορά προς τους αναγνώστες μας.

Γιορτάζοντας τα 14 χρόνια του «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ», πιστεύουμε ότι πρέπει από τη μεριά μας να κάνουμε μια ακόμη κίνηση ώστε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη μετα-κορονοϊό εποχή.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση, καθώς, όπως όλοι γνωρίζετε και από τα δικά σας οικονομικά, τα πράγματα για καμία επιχείρηση και για κανένα νοικοκυριό δεν είναι εύκολα μετά από δύο μήνες που τα πάντα είχαν νεκρώσει.

Από την άλλη, πιστεύουμε ότι ο Τύπος και η σωστή ενημέρωση είναι από τους βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Ο εκδότης και πρόεδρος της ΝΚ MediaGroup, κ. Νίκος Καραμανλής, πήρε την απόφαση και προχωρά σε μια σημαντική μείωση της τιμής της εφημερίδας.

Από το επόμενο Σάββατο, το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» θα πωλείται με 1,5 ευρώ.

Επιλέξαμε η μείωση να πάει στους αναγνώστες και όχι να μπούμε στον ανταγωνισμό των προσφορών, που θα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει η εφημερίδα πιο ακριβή για τους πολλούς.

Και αυτό δεν θα σημάνει καμία μείωση στην ποιότητά της. Το αντίθετο, θα λέγαμε. Η εφημερίδα, όπως έχετε διαπιστώσει, προχώρησε σε νέες στήλες που όχι μόνο ενισχύουν την προσπάθεια που κάνει για καλύτερη ενημέρωσή σας, αλλά την μετατρέπουν σε μια πιο μαχητική φωνή της Κεντροδεξιάς.

Διότι η μάχη ήταν και παραμένει ιδεολογική. Διότι πολιτική χωρίς ιδεολογία είναι γράμμα κενό.

Για μας, η μεγαλύτερη επένδυση είναι η ποιότητα της εφημερίδας μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη νέα τιμή μας θα απευθυνθούμε σε ακόμη περισσότερους αναγνώστες. Διότι εσείς είστε η δύναμή μας, καθώς η εφημερίδα μας δεν έχει αφανείς χρηματοδότες ή στήριξη από άλλα κεφάλαια,πλην από αυτά που η επιχείρηση βάζει για να χρηματοδοτήσει την έκδοσή της.

Οι εφημερίδες πρέπει να ζήσουν, και αυτό είναι το καθήκον όλων μας. Ανθρώπων του Τύπου και αναγνωστών.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας. Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

του Νίκου Ελευθερόγλου

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ