Νίκη Ζώτου: Σκοπός μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Συνεντεύξεις

Νίκη Ζώτου: Σκοπός μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου

Η Νίκη Ζώτου ασχολείται με τα κοινά 13 χρόνια πλέον, είναι ήδη εκλεγμένη στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και είναι υποψήφια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη «Δύναμη Ενότητας». Όλα αυτά τα χρόνια έχει ως γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπό της, άλλωστε αυτό της είχε μεταλαμπαδεύσει ο πατέρας της Αστέριος Ζώτος, ο άνθρωπος που την παρακίνησε να ασχοληθεί με τα κοινά.

Για ποιο έργο σας στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη είστε περήφανη;

Στον Καλλικρατικό Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διετέλεσα από τις αρχές του 2013 και για δύο συνεχόμενες θητείες Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών και ομολογώ ότι είμαι περήφανη διότι κατά τη διάρκεια της παρούσας θέσης, καταφέραμε με τον Δήμαρχο και σε συνεργασία με την οικονομική υπηρεσία και το Υπουργείο Εσωτερικών ως «νοικοκυρεμένος» Δήμος να αποπληρώσουμε απαιτήσεις προμηθευτών της τάξεως των 6.500.000€ καλύπτοντας σε ποσοστό το 97% των ληξιπρόθεσμων οφειλών όλων των πρώην δήμων.

Ποιος είναι ο προσωπικός στόχος συμμετέχοντας στα κοινά;

Αρχικά να σας πω, ότι εκείνος που με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν ο αείμνηστος πατέρας μου, Αστέριος Ζώτος, ο οποίος υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης για τον συνάνθρωπό του. Όσον αφορά την προσωπική μου επιδίωξη είναι να συνεχίσω, με τη στήριξη και φυσικά την ψήφο των συνδημοτών μου, να εκτελώ το καθήκον μου και να λειτουργώ με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα. Να ανταποκρίνομαι με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις των πολιτών του τόπου μας, του τόπου που αγαπώ και αγαπούν. Όραμά μου να ζουν  τα παιδιά μας σ’έναν δήμο «υπόδειγμα» που διευκολύνει τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητας του. Σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική, υγεία. Έτσι ψηφίδα–ψηφίδα δημιουργούμε, βελτιώνουμε, μεταμορφώνουμε τον δήμο μας και ξεπερνάμε τις δυσκολίες της κρίσης.

Η είσοδος μιας γυναίκας στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι εύκολη ή δύσκολη υπόθεση;

Σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να σας πω ότι ως γυναίκα έχω εισπράξει μόνο σεβασμό και εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα που έχω κάνει στην συμμετοχή μου στα κοινά. Αυτό πιστεύω ισχύει για κάθε γυναίκα που συνεργάζεται με τον δήμαρχο και επικεφαλή του συνδυασμού μας Ιγν. Καϊτεζίδη, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τις γυναίκες και τις εμπιστεύεται σε καίριες θέσεις και  λήψης αποφάσεων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ