, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νίκος Μανιαδάκης: «Με πίεζαν να καταθέσω κατά Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα χωρίς στοιχεία»

Ο Νίκος Μανιαδάκης ανέφερε στη σημερινή του κατάθεση για την υπόθεση Novartis ότι δεχόταν πιέσεις από τους εισαγγελείς διαφθοράς να καταθέσει κατά πολιτικών προσώπων.
Συγκεκριμένα στην πολύωρη κατάθεσή του ανάφερε ότι δέχθηκε πιέσεις και απειλές από τους εισαγγελείς, όχι όμως και από πολιτικά πρόσωπα. Ειδικότερα υποστήριξε ότι του ασκήθηκαν πιέσεις προκειμένου να βάλει στο κάδρο της υπόθεσης τον Αντώνη Σαμαρά , τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα και πρόσθεσε ότι η δίωξή του είναι  καθαρά πολιτική.
«Προσωπικά ούτε είδα , ούτε συμμετείχα , ούτε γνωρίζω παράνομες πράξεις πολιτικών προσώπων» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «Στην υπόθεση αυτή έχει χαθεί κάθε μέτρο λογική με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι, θεσμοί , η ίδια η δικαιοσύνη. Η μόνη θεραπεία είναι η αλήθεια και περιμένω ότι η αλήθεια θα λάμψει».
Στην ερώτηση εάν όντως υπήρξε ποτέ σκάνδαλο Novartis ο κ. Μανιαδάκης απάντησε ότι «υπάρχει σκάνδαλο στο φάρμακο , με παράτυπες πρακτικές».
Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.