Νίκος Χαρδαλιάς: Κλειστές οι εκκλησίες το Πάσχα για τους πιστούς (ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα

Νίκος Χαρδαλιάς: Κλειστές οι εκκλησίες το Πάσχα για τους πιστούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών το Πάσχα, επανήλθε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθαρίζοντας  ότι οι ιεροί ναοί θα είναι κλειστοί για τους πιστούς.

 Ο Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε  ότι η πολιτεία έχει λάβει δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να αποφευχθεί χωρίς εξαιρέσεις ο συγχρωτισμός των πολιτών και μετάδοσης του ιού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού, έδωσε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γενναιότητας στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πολιτείας, κατευθύνσεις προς τους πιστούς ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μάλιστα αναφερόμενος στις σημερινές διευκρινίσεις του εκπροσώπου Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδας, Μητροπολίτη Ναυπάκτου, είπε ότι οι ναοί θα είναι ανοικτοί τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας μόνο σε συγκεκριμένες ώρες αποκλειστικά για τους ιερούς και το απολύτως αναγκαίο προσωπικό των ναών.

Απηύθυνε έκκληση να ακολουθήσουμε την προτροπή της Ιεράς Συνόδου να παραμείνουμε στο σπίτι προσηλωμένοι στην κατ’ οίκον προσευχή και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η εθνική προσπάθεια.
Για όσους δε σκοπεύουν να πάνε στις εκκλησίες είπε: Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να είναι πιο πιστοί από τον Αρχιεπίσκοπο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ