«Ναι στη Θεσσαλονίκη!» - Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος ο Κων. Ζέρβας (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

«Ναι στη Θεσσαλονίκη!» – Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος ο Κων. Ζέρβας (ΦΩΤΟ)

Με φόντο το Θερμαϊκό Κόλπο, σε μια κατάμεστη, από φίλους και συνεργάτες, αίθουσα του «Μακεδονία Παλλάς», ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε επίσημα τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

Ο πρώην αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσίασε το όνομα της παράταξής του, «Ναι στη Θεσσαλονίκη», με την οποία θα ζητήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων.

«Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι είμαι γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης. Εδώ γεννήθηκα, εδώ σπούδασα, εδώ εργάστηκα, εδώ ζω, και απ΄ ό,τι φαίνεται εδώ θα γεράσω», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Σε αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στη σχέση του με το Γιάννη Μπουτάρη, υποστηρίζοντας πως όταν διαφώνησε με τις θέσεις της παράταξης, αποχώρησε. «Δεν υπολόγισα κόστος – ποτέ για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός η καρέκλα. Δεν μπήκα άλλωστε σε αυτή την υπόθεση για να αποκομίσω οφέλη», τόνισε.

Αναρωτήθηκε επίσης εάν «η πόλη θέλει ένα δήμαρχο δημοσιοσχετίστα ή ένα δήμαρχο εργατικό και δυναμικό; Ένα δήμαρχο που επιθυμεί να τα έχει καλά με όλους – πλην των Θεσσαλονικέων- ή που θέλει να ακούει τους δημότες του;».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στη διοίκηση για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη και επανέλαβε τη θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών και το ζήτημα με το όνομα της Μακεδονίας. «Η γραφή στα μάρμαρα αιώνων δεν αλλάζει. Δε νιώθω κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας αλλά περήφανος Μακεδόνας».

Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Ζέρβας ανακοίνωσε και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ